2777
2789

من مطمئن نیستم چون اقوام دورن

فقط شنیدم

حالا دخترش با رتبه ی ۴۰۰ دانشگاه علوم پزشکی ایران قبول شده

امشب صحبت بود که آخه اون پدر را چه به  بچه ی دکتر داشتن

من گفتم مگه آیه اومده فقط اقشار  خاصی موفق باشن

موفقیت مال همه ی آدمها میتونه باشه

بعد هم گناه اون دختر چیه؟؟

یعنی باید به جای تلاش و زحمت شرمنده ی پدرش باشه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خوب گفتی،هرکس تلاش کنه پاداشش راهم میبینه ...تو هرقشری میخواد باشه ....ادمها متاسفانه فقط بلدن قضاوت کنن فکر میکنن بیشترخدا حالیشونه ...

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
مردم حسودی میکنن یه جاییشون میسوزهاینکه منبع درآمد چیه ربطی نداره ک.پدرخوبی هستی یا نهقطعا پدر خوبی ...

اخ گفتی پدر خووووووب بودن طرف کارگر زحمتکش  معلم دکتر کشاورز  هست اما پدرخوبی نیست به دخترش بها نمیده ارزششو میاره پایین 

خوب قاچاقچی بود پول داشته دخترشو بهترین کلاسا فرستادن...ما هم آشنا داریم قاچاقچی الان بچه هاش رو بیا ...

بهترین امکانات و کلاس ها در اختیار دخترش بود

همیشه هم دخترش شیک پوش بود

قبل از کنکور می گفتن این دختره تو خط لباس و اطوار است معلومه درس نمی خونه

ولی به وقتش درسش هم خونده

بهترین مدرسه هم می رفته

شما که قاچاقچی نبودین چه حرفی زده

امیدارم زن بعدیش از فامیلای نزدیکش داداشش باباش مشکل دار باشن

من عموی مامانم یکم شر و شوره تازه قاچاقچی هم نیست پولداره ولی ارث کلان بهش رسیده  و دعوایی برای همین این حرفو زده بودن 

عموی مامانت چه ربطی به شما دارهچقدر بی منطق بوده همون بهتر از شرش خلاص شدی

اره دقیقا.گفته بودن تو عقد تا دیدیم فامیلاشو پشیمون شدیم طلاقش دادیم دیگه.حتی رفته بودن خواستگاری طرف زنگ زد تحقیق گفت فامیلاتون کین از فامیلامون میپرسید 

ولی دلیل طلاق بد دلی پسر بود که دادگاه فرستادمون مشاوره برای تشخیص پارانوئید دادن