2777
2789
عنوان

تمیزی خونه و وسواس گرفتن

312 بازدید | 44 پست

سلام خانوما

من یه ساله خونه دارم و همش احساس میکنم تو این یک سال فقط داشتم خونه تمیز میکردم

این اواخر تمیز میکنم باز تو فکرمه که فردا فلان جارو تمیز کنم همش ذهنم درگیره و درحال برنامه چیدنم برای تمیزی 

به نظرتون وسواس گرفتم؟ 

هر دو هفته یا 20 روز یه بار هم پذیرایی و هم دوتا اتاق هارو اساسی تمیز میکنم ،کل وسایل رو گردگیری میکنم، وسیله هایی که قابل جابجایی ان گرد و خاکشو با دستمال میگیرم و جمع میکنم یه گوشه و تی میکشم، جارو میکشم، پنجره هارو تمیز میکنم،بالکنو میشورم ،آشپزخونه هم کابینتارو داخل و روشو تمیز میکنم و گاز و هود رو میسابم ،یخچالو کامل از برق میکشم تمیز میکنم ،کف آشپزخونه رو دستمال و تی میکشم و در نهایت جارو. 

سرویس هارو هر هفته میشورم. 

به جز تمیزکاری اساسی، هفته ای یه بار جارو میکشم پذیرایی و آشپزخونه رو

موقع غذا خوردن روفرشی میندازم

دقیقا 3 مهر تمیزکاری اساسی کردم

بعدش سه بار اینا فقط جارو کشیدم 

الان باز روی جلومبلی و میز تی وی گرد و خاکه

همش احساس میکنم گرد و خاکه همه جا

کارام غیرعادیه یا همتون این کارارو میکنید 

دیگه دارم به خودم شک میکنم

لطفا راهنمایی کنید

منم همینم حس میکنم زیاده روی میکنم مثلا هرروز دستمال طی شستن سرویس هفته ای یبارم جاروکشی و تمیزکاری از ته امیدوارم عادی باشه

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزم من خودم فک میکردم وسواسم ولی ازچندنفرپرسیدم دیدم عادیه و واقعا تمیزکاری لازمه.مثلامن هفته ای۲بارجارو برقی میکشم هرهفته سرویس حموم دسشویی و میشورم یه روزدرمیون گردگیری وسالی۴ با۵بار کابینتارو دستمال میکشم و...

منم همینم اما اشتباه کردم ...دستم الان به مشکل خورده درد داره دکتر رفتم گفت کشیدگی ایجاد شده خیلی ازش کار کشیدی کلی دارو داده ..ام آر آی و فلان الان میبینم ارزشش نداره جونم بزارم برای تمیز کردن خونه

کاربری دوم ..   یه بار تعلیق شدم 

اینارو نمیدپنم. ولی اینو بر حسب تجربه، میدونم مه خونه ای که افرادش شلخته و کثیف کار باشن و خونه ایکه بچه کوچیک داشته باشه، تا این حدی که شما می کین، اکه کار کنیم، خود کشیه به نظرم. 

بعضی سختیا آدم رو قوی نمی کنن،پیر می کنن!!!حناجان سابقم.قطع دسترسی شدم
منم همینم حس میکنم زیاده روی میکنم مثلا هرروز دستمال طی شستن سرویس هفته ای یبارم جاروکشی و تمیزکاری ...

مامانم اوایل میگفت ذوق خونتو داری هنوز اولته بعدا از سرت میفته

ولی حس میکنم شدتش بیشتر شده

همش روی پارکتای اتاقو دست میزنم که گرد و خاک شده یا نه، دیشب تی و دستمال کشیدم باز میگم وای قراره کثیف بشه

اینکه همش غر میزنم که تا تمیز میکنم میخوام لذت ببرم باز یه جایی کثیف میشه

همه میگن بچه بیاری دیگه مجبوری بیخیال بشی 

تا اونموقع با این وسواس چه کنم

هی خواهرتو منی و من تو😮‍💨😮‍💨😮‍💨خسته شدمدو تا بچه کوچیک هم دارم

عزیزم تو باز میگی بچه هام شلوغ کاری میکنن یا وسیله میریزن

من کلا از صبح تا شب تو خونه تنهام شوهرمم نهایت سه چهار ساعت هست و بعدش میخوابه، باز اینهمه گرد و خاک از کجا میاد نمیدونم

وای وای من از بعد ج ن گ ۱۲ روزه دچار وسواس تمیزی شدم من که هر هفته جارو می کشیدم الان هر روزززز می د ...

چجوری درست میشه به منم بگو

برا من وارد بعد روانی شده، یعنی فکر کن امروز خونه مامانم بودم همش میگفتم برم خونه فلان جارو تمیز کنم😮‍💨

چجوری درست میشه به منم بگوبرا من وارد بعد روانی شده، یعنی فکر کن امروز خونه مامانم بودم همش میگفتم ب ...

ببین من الان باید اتاق مو مرتب کنم لباس های اضافی رو جمع کنم ولی از قصد نمی کنم . می خوام برگردم به همون زمان ، تا فکر تمیزی میاد سراغم میرم بیرون 

اینا عادیه دیگه تمیز نکنیم نمیشه کهاسی من از خونه قبلی مون سوسک داشت الان با اینکه تمیز کردم امروز ی ...

برا ما سوسک کابینتی بود اسمش هم بزنی میاره سوسک ام دی اف ، یه اسپری هست شَرزه اونو میگیرم اول از همه تمیز میکنم همه جارو بعد اسپری میزنم و تا شب میرم خونه مامانم بعدش که اومدم خونه، در و پنجره هارو باز میکنم هوا عوض بشه

من از داروخانه ی دامپزشکی گرفتم اونجا متصدی گفت خود سوسک رو هم بندازی بیرون، باز ت خ م هاش مونده رو وسیله ها و اونا رشد میکنن باز هستن، پس کارتن رو بنداز بره 

این اسپری هم فقط سوسک رو میکشه برای بچه هاش اثر نداره فقط میزنی که بزرگ شدن بمیرن،یعنی راهی برای حذف تخم هاشون پیدا نکردم من