2777
2789

چه جای خلوت باشم چه شلوغ همه یه جوری بی محلی میکنن که واقعا دلم میگیره سنمم کم نیست ۲۵ سالمه

تو جمع فامیلا بیشتر این حس بهم دست میده

این رفتارو از ادمایی که فقط یک بار دیدمشونم دیدم

همه باهم میگن میخندن ولی کسی نه منو مخاطب حرفاش قرار میده نه حتییی سلام خدافظ میکنن و جوابمو نمیدن

ادم بدی نیستم همیشه نهایت احترامو گذاشتم

منم چون میبینم اینجوریه شرایط قلبم میگیره میرم یه گوشه میشینم حس اضافه بودن بهم دست میده

ولی از بابت یه چیز خوشحالم خدا شوهری بهم داد که هر کی میبینتش میگه شوهرت خیلی دوستت داره از نظر اخلاق و شعور بیسته همه ی این بی محلیای اطرافمو جبران کرده ولی منم ادمم گاهی از رفتار بقیه دلم میگیره

🤍🐼🥥
همین شوهر کافیه برات🥰 بقیه رو وللش

درسته همینه که برام میمونه 

ولی وقتی تو جمعم ساعت برام کند میگذره اذیت میشم بابت همین چیزا هربار کلی غصه میخورم اخه منم از سنگ نیستم که بتونم بی تفاوت باشم

🤍🐼🥥

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درکت میکنم مخصوصا تو جمعی که همه خانمن خیلی سخته سعی کن خودت سر حرف و باز کنی باهاشون

من متاسفانه پوست کلفت نیستم خیلی حساسم

وقتی این چیزارو میبینم رمقی برام نمیمونه تلاش کنم 

البته اینکارو به هزار زحمت کردما ولی مکالمه کوتاه بوده

🤍🐼🥥
من متاسفانه پوست کلفت نیستم خیلی حساسموقتی این چیزارو میبینم رمقی برام نمیمونه تلاش کنم البته اینکار ...

بچه نداری؟ من معمولا وقتی تو یه جمعیم ک دوس ندارم باهاشون حرف بزنم خودمو با بچه م سرگرم میکنم