2777
2789

از فردا باید بدی

چی قبول شدی؟

🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿                                                         لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم                                   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شهریه ده تومنهنصفشو باید بدم ؟

نه ۸ تومن باید بدی

کل ثابت و نصف متغیر

الان دیگه رشته ای ۱۰ تومن نیست خیلی کم نگفتی؟

🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿                                                         لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم                                   

نمبدونم اینو منم باید ثبت نامم کنم ی چیزیو نمیدونم دریافت تاییده سابقه تحصیلی باید انجام بدیم خودمون ...

تاپیک آخرم میشه بیاید درمورد همین دانشگاه هست 

خدایا شکرت بی چون و چرا 🧡✨

منم صرفا با سوابق تحصیلی ثبت نام کردم ولی نمیتونم وارد سایت بشم کد دانشجویی و اینا رو نگاه کنم کسی م ...

تاپیک آخرم میشه بیاید درمورد همین دانشگاه هست 

خدایا شکرت بی چون و چرا 🧡✨

منم صرفا با سوابق تحصیلی ثبت نام کردم ولی نمیتونم وارد سایت بشم کد دانشجویی و اینا رو نگاه کنم کسی م ...

نصفه نمیگیرن ینی؟

چون از فردا سایت باز میشه نمیتونی وارد شی

مطمئنی حقوق ازاد اوردم چقدره

اره مطمئنم 

بزار عکسشو برات بفرستم تو کانال آزاد کشور گذاشتن

فک کنم نزدیک ۱۴ تومن هست حقوق

اره مطمئنم بزار عکسشو برات بفرستم تو کانال آزاد کشور گذاشتنفک کنم نزدیک ۱۴ تومن هست حقوق

ممنون عزیزم

یسوال دیگه من فردا میخوام تو سایت برم ثبت نام باید تو سایت شهریه را بدم فردا یا باید شنبه برم دانشگاه شهریه بدم

ممنون عزیزمیسوال دیگه من فردا میخوام تو سایت برم ثبت نام باید تو سایت شهریه را بدم فردا یا باید شنبه ...

نه باید از سایت پرداخت کنی تا دروس ترمت فعال بشه و کلاسات نمایش داده بشه

پارسال برای ما اینجوری بود

اخر نگفتی چی قبول شدی؟