2777
2789
عنوان

دخترم نه سالشه موهاش خیلی بلنده میخوام کوتاه کنم به نظرتون بفروشمش

| مشاهده متن کامل بحث + 364 بازدید | 38 پست
شنیدم از این موها واسه جادو و طلسم استفاده میکنن راست یا دروغش رو نمیدونم ولی اکه راست باشه حس میکنم ...

من سرچ کردم میبرن ترکیه میفروشن

پوستیژ درست میکنن

https://youtube.com/@mazeyeketab?si=rfxyyflgtQwLoPbP

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نه بابا واسه اکستنشنه فکر کنم

اون که بله

تو جون منی، همه وجود منی، تو عمر منی،همیشه تو ذهن و قلب منی، باهات حرف میزنم، بغلت میکنم، میبوسمت، حتی اگه هیچوقت بهت نرسم کوچولوی مامان😔♥ من مادر بچه هایی هستم که هیچوقت نداشتم💔روزیکه تو رو بغل کنم بهترین روز دنیاست فندق من😘به امید اون روز زنده ام،من و بابایی خیلی وقته منتظر توییم،ما تو را خواهیم دیداگر خدا معجزه کند......                                                                                                                                       

من سرچ کردم میبرن ترکیه میفروشنپوستیژ درست میکنن

اره اینکه درسته اصلش واسه اینکاره ولی این رو هم شنیده بودم

تو جون منی، همه وجود منی، تو عمر منی،همیشه تو ذهن و قلب منی، باهات حرف میزنم، بغلت میکنم، میبوسمت، حتی اگه هیچوقت بهت نرسم کوچولوی مامان😔♥ من مادر بچه هایی هستم که هیچوقت نداشتم💔روزیکه تو رو بغل کنم بهترین روز دنیاست فندق من😘به امید اون روز زنده ام،من و بابایی خیلی وقته منتظر توییم،ما تو را خواهیم دیداگر خدا معجزه کند......                                                                                                                                       

خرید و فروش مو اصلااا خوب نیس .

در واقع شما انرژی دخترت رو به کس دیگه ای واگذار می کنی که نمی دونی کی هست و چه ویژگی های اخلاقی داره... 

نماز خون هست یا زنا کار یا هر کار دیگه ای ..‌

تارهای انرژی دخترت با انرژی اون طرف وصل میشه ( چون اکستیشن مو می کنن) و روی روح و روان دخترت اثر می ذاره.

از نظر پیامبر هم کسی که خرید و فروش مو انحام بده نفرین شده.

باز هر حورخودتون مایلید . ولی اگر من باشم به هییچ وحه این کار رو اتجام نمی دم . دختر منم موهای بلندی داره و بهش اجازه این کار رو تدادم . 

خرید و فروش مو اصلااا خوب نیس .در واقع شما انرژی دخترت رو به کس دیگه ای واگذار می کنی که نمی دونی کی ...

واقعاً جدی میگی؟ 

من قرار بود فردا برم آرایشگاه موهای دخترمو کوتاه کنم

واقعاً جدی میگی؟ من قرار بود فردا برم آرایشگاه موهای دخترمو کوتاه کنم

هر جور مایلید می توتید انجام بدید .

من فقط نظرم رو از بعد اخلاقی و معنوی گفتم  و کاری به دین و 

.  ندارم ...

صد درصد تارهای انرژی به خود اون طرف برمی گرده چون جزیی از بدن اون فرد بوده ... 

خرید و فروش مو اصلااا خوب نیس .در واقع شما انرژی دخترت رو به کس دیگه ای واگذار می کنی که نمی دونی کی ...

حکم شرعی ش مشکلی نداره الان رفتم سرچ کردم

باباش میگه چیکارش داری

برو هر طور دوست داره کوتاه کن

از لحاظ انرژی و اینا نمیدونم

چون بخش بدون جون بدنه

https://youtube.com/@mazeyeketab?si=rfxyyflgtQwLoPbP

دختر منم ۱۲ سالشه مصری کوتاه کرده اینقدر پشیمون میگه مامان کاش کوتاه نکرده بودم یا لااقل پسرونه میزدم میفروختم 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜