2777
2789

می‌خوابه بعد یک ساعت بیدار میشه پاهام داره می‌شکنه میزارم زمین بیدار میشه 

از شیر گرفتم بدتر شد دوباره دادم بازم همونه غذا نمی‌خوره استپ وزنی داره 

یک سال و ده ماهشه 

جاشو گرم میکنم نه سرد میکنم نه عوضش می کنم نه 

قبل خواب سیرش میکنم نه خدایا چکار کنم دیگ 

دکتر هم فقط قطره مولتی و آهن میده 

مولتیو باید صبح بدی اهنو شب تا خابش تنظیم بشه 

خاطره زایمانم بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی است

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره دکتر اطفال براش آزمایش نوشت گفت التهاب روده ولی دکتر گوارش کودکان میگه من اصلا این آزمایش نمی نو ...

ی دکتر دیگه ببر

اگر التهاب روده داره که واقعا بهش میخوره باید درمان بشه

علائمش هم همین وزن نگرفتن و نداشتن خواب شبانه هست..

بچت حساسیت به پروتئین گاوی داره؟

ی دکتر دیگه ببراگر التهاب روده داره که واقعا بهش میخوره باید درمان بشهعلائمش هم همین وزن نگرفتن و ند ...

آره تقریبا میشه گفت حساسیت غذایی ولی من رعایت میکنم محصولات لبنی حاوی بهش نمی‌دم 

شیرش هم جونیوره

آره تقریبا میشه گفت حساسیت غذایی ولی من رعایت میکنم محصولات لبنی حاوی بهش نمی‌دم شیرش هم جونیوره

حسایت فقط به لبنیات نیست

ممکنه مثلا تخم مرغ که خورده اذیتش کنه

ممکنه نون لواش اذیت کنه

ممکنه حتی ادویه تو عدا اذیت کنه

جونیور ک رفلاکس تشدید میکنه شیر خوبی نیست

کاش ی دکتر گوارش دیگه ببری

براش تست حساسیت نمیگرفتی؟

حسایت فقط به لبنیات نیستممکنه مثلا تخم مرغ که خورده اذیتش کنهممکنه نون لواش اذیت کنهممکنه حتی ادویه ...

حساسیت پوستی نه 

اره دیگ مجبورم چ شیری بدم 

سیمیلاک توتال کامفورت دوتا قوطی دادم خوب بود ولی گیر نیومد دیگه 

حساسیت پوستی نه اره دیگ مجبورم چ شیری بدم سیمیلاک توتال کامفورت دوتا قوطی دادم خوب بود ولی گیر نیومد ...

بببین تو تقریبا تمام مواد غذایی که بهش تاحالا دادی باید امتحان میکردی براش مثلا یکم میدادی میدیدی وزن نمیگیره یا بیقراره قط میکردی

الان بچت بیقراره و وزن نمیگیره چون چیزایی داره میخوره ک بهش نمیسازه وبچه اذیته.

پسر من از اول تا الان که چهار سالشه خوابش اینجوریه اوایل بیشتر بود رفته رفته کمتر شده یعنی خواب مداوم طول شب نداره چند بار بیدار میشه دکترم بردم ازمایشم دکتر طب خوابم بردم هیچ اثری نداشت گفتن عادت رفتاریه بزرگ بشه رفته رفته خوب میشه