2777
2789
عنوان

رژیم فستینگ

74 بازدید | 6 پست

سلام دخترا من کالری مجازم برای لاغر شدن 1300 کالری هستش

قدم 164

وزنم 69

میخام به وزن 60 برسم

رژیم کالری شماری رو 10 روزه شروع کردم و بیشتر از 1200 کالری نخوردم توی این 10 روز. ولی یک گرم هم کم نکردم🥴

میخوام همین کالری رو تبدیل به فستینگش کنم

کسی بوده با فستینگ 1200 کالری لاغر کرده باشه؟ 

ممنون میشم راهنماییم کنید،❤️🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من که اصلا رعایت نمی‌کردم فقط صبح هیچی نمی‌خوردم تا ساعت 2ظهر

بعدش یه چی می‌خوردم باز می‌رفت ساعت 7 یا 9 یه چیزی با کمترین روغن ممکن می‌خوردم با یکم نون 

باورت میشه حسابی لاغر شدم اما باز کنار گذاشتم چون خونه من شلوغه سخته اینکار ها

این نیز بگذرد....

رژیم فستینگ هیچ ارتباطی با رژیم کالری شمار که متابولیسم رو پایین میاره و به محض قطع دوباره وزن بیشتری بعلت پایین اومدن متابولیسم بر می گرده،خیلی متفاوته و هدف اصلی فستینگ  پایین نگه داشتن تعداد و مقدار ترشح انسولین در بدن با کاهش مصرف قند و کربوهیدرات

هیچ چیزی اون چیزی نیست که فکر می‌کنی،نه به اون خوبی نه به اون بدی.
ببخشید منظورتون متوجه نشدم

رژیم کالری شمار، یک رژیم شکست خورده‌س

فستینگ از اساس چون متابولیسم رو افزایش میده و بدن سراغ تمام چربی‌های مازاد می‌ره متفاوت و برتره و هر زمان توقف وزنی داشتید وارد فستینگ 48 و 72 میشید و هر توقف وزنی رو می‌شکنه به شرطی که اصولی گرفته بشه 

هیچ چیزی اون چیزی نیست که فکر می‌کنی،نه به اون خوبی نه به اون بدی.