2777
2789
عنوان

پسرم چقدر قانعه🥹

211 بازدید | 20 پست

مثلا میگه مامان بزرگ مداد رنگی پارسال منو چرا به همسایه ها داد،من میخاستم امسال از اونا استفاده کنم،

همه همکلاسیام مداد رنگیشون واسه پارساله و کوچولوئه🫥🫥چرا برا من مدادرنگی تازه خریدین واسه پارسالو بر میداشتم🥹🥲😅یاد خودم میوفتم من اصلا قانع نبودم حتما هرسال باید یه کوله جدید میخریدیم منو خواهرام با اینکه واسه سال قبل سالم بود همینطور لباس و وسایل تحریر فانتزی ...

من حتی بد غذا هم بودم ولی پسرم خوش خوراکه😅😅

INTP(منطق دان)

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خداروشکر اما یه کلیپ دیدم میگفت اصلا نباید بچه رو قانع باراورد میگفت بچه نباید اصن مطیع باشه قانع با ...

باورت میشه خودش اینجوریه،میگم چند دفعه باهام بحث کرده وساسل تحریر پارسالمو چرا به بچه کوچیکا دادین من میخاستم از اونا استفاده کنم نه اینکه تازه بخرم

INTP(منطق دان)

پسر بودنش بی تاثیر نیست من جفت پسرام نمیدونن شروع سال تحصیلی چیه چیزی لازم باشه میگن باهم  میخریم خودم بیشتر ذوق دارم میگن داریم تازه همونم خیلی در قید و بند ظاهر نیستن خیلی به نظرم با دخترا فرق دارن اکثریت منظورمه تو هر دو جنس

البته اول سال گفت مامان یکی از دخترا مدادرنگی ۲۴رنگ داره منم میخام بهش گفتم باشه برات میخریم بعدش دی ...

شاید به پدرش رفته به من اصلا نرفته تو این مورد😁

INTP(منطق دان)

باورت میشه خودش اینجوریه،میگم چند دفعه باهام بحث کرده وساسل تحریر پارسالمو چرا به بچه کوچیکا دادین م ...

خیلی خوبه هرازگاهی بهش بگو میدونم پسرم اون قبلیارو دوس داشتی اما من دلم میخواد گاهی برات چیزای جدید بخرم اما تو اگه دوس نداشتی استفاده نکن و همون قبلیاتو استفاده کن

من به تو چی بگم تو خودت بلدی😉