2777
2789
عنوان

پسرم چقدر قانعه🥹

187 بازدید | 20 پست

مثلا میگه مامان بزرگ مداد رنگی پارسال منو چرا به همسایه ها داد،من میخاستم امسال از اونا استفاده کنم،

همه همکلاسیام مداد رنگیشون واسه پارساله و کوچولوئه🫥🫥چرا برا من مدادرنگی تازه خریدین واسه پارسالو بر میداشتم🥹🥲😅یاد خودم میوفتم من اصلا قانع نبودم حتما هرسال باید یه کوله جدید میخریدیم منو خواهرام با اینکه واسه سال قبل سالم بود همینطور لباس و وسایل تحریر فانتزی ...

من حتی بد غذا هم بودم ولی پسرم خوش خوراکه😅😅

INTP(منطق دان)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خداروشکر اما یه کلیپ دیدم میگفت اصلا نباید بچه رو قانع باراورد میگفت بچه نباید اصن مطیع باشه قانع باشه تا سن کودکی... 

فک میکنی تورو انتخاب میکنه؟ مرد متاهل و میگم.. فک. میکنی تهش باتو می مونه؟ نه دوست عزیز اون اگ مجبور به انتخاب بشه زن و بچش و انتخاب میکنه حتی اگه الان برات خرج میکنه وقت میزاره و ب ظاهر نشون میده ک عاشقته جاش برسه زن و بچش و انتخاب میکنه شاید الان بگی نه اما روزی میرسه ک بخاطره دلایل پوچ تورو ول میکنه و میره سمت خونوادش اونوقت تو می مونی کلی چرا و حسرت و قرص اعصاب و قلبی شکسته... پس نکن لطفا عاشق متاهل نشو دوستم ضربه خورد نمیخام کسی این غم و تجربه کنه.. 

خداروشکر اما یه کلیپ دیدم میگفت اصلا نباید بچه رو قانع باراورد میگفت بچه نباید اصن مطیع باشه قانع با ...

باورت میشه خودش اینجوریه،میگم چند دفعه باهام بحث کرده وساسل تحریر پارسالمو چرا به بچه کوچیکا دادین من میخاستم از اونا استفاده کنم نه اینکه تازه بخرم

INTP(منطق دان)

پسر بودنش بی تاثیر نیست من جفت پسرام نمیدونن شروع سال تحصیلی چیه چیزی لازم باشه میگن باهم  میخریم خودم بیشتر ذوق دارم میگن داریم تازه همونم خیلی در قید و بند ظاهر نیستن خیلی به نظرم با دخترا فرق دارن اکثریت منظورمه تو هر دو جنس

البته اول سال گفت مامان یکی از دخترا مدادرنگی ۲۴رنگ داره منم میخام بهش گفتم باشه برات میخریم بعدش دی ...

شاید به پدرش رفته به من اصلا نرفته تو این مورد😁

INTP(منطق دان)

باورت میشه خودش اینجوریه،میگم چند دفعه باهام بحث کرده وساسل تحریر پارسالمو چرا به بچه کوچیکا دادین م ...

خیلی خوبه هرازگاهی بهش بگو میدونم پسرم اون قبلیارو دوس داشتی اما من دلم میخواد گاهی برات چیزای جدید بخرم اما تو اگه دوس نداشتی استفاده نکن و همون قبلیاتو استفاده کن

فک میکنی تورو انتخاب میکنه؟ مرد متاهل و میگم.. فک. میکنی تهش باتو می مونه؟ نه دوست عزیز اون اگ مجبور به انتخاب بشه زن و بچش و انتخاب میکنه حتی اگه الان برات خرج میکنه وقت میزاره و ب ظاهر نشون میده ک عاشقته جاش برسه زن و بچش و انتخاب میکنه شاید الان بگی نه اما روزی میرسه ک بخاطره دلایل پوچ تورو ول میکنه و میره سمت خونوادش اونوقت تو می مونی کلی چرا و حسرت و قرص اعصاب و قلبی شکسته... پس نکن لطفا عاشق متاهل نشو دوستم ضربه خورد نمیخام کسی این غم و تجربه کنه..