2777
2789
ازون قلیون بدون زغالا می‌کشه یا قلیون برازجونی ؟

نمیدونم با کبریت میزنه میزنه روشن میشه تنباکوش شبیه کاه میمونه بلد نیستم اسمش چیه😁

آواکادو سایت🥑                                                            

از اين مدل بندريا. محلي ميگن بنظرم. البته اهلش نبودما. يكي دوبار ميديم تو جو رفته بودم و ميكشيدم. با ...

آها اینا شروع نکن منم اینا میکشم عادت میاره دیگه گرفتار میشی مثل من

اهل کجایی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آها اینا شروع نکن منم اینا میکشم عادت میاره دیگه گرفتار میشی مثل مناهل کجایی

اهل جنوبم. 

نه نميكشم كه. خوشمم نميومد. حالمم بد ميكرد. فشارم ميومد پايين. 

يكي دوبار كه بقيه ميكشيدن و منم خوشم اومد كشيدم. ولي ديگه به راحتي تركش كردم

سلامتي و تعجيل فرج اقا امام زمان(عج)، صلوات. 

اینا خیلی باحاله خخخچپق بهش میگن فک کنم همون سمت مشهد و اینا هس

نمیدونم ولی فقط میدونم تنباکوش فقط همون مشهده و سخت گیر میاد ظاهرا

هروقت میاد تهران با خودش کلی تنباکو میاره که اینجا در ب در نشه🤣🤦‍♀️

آواکادو سایت🥑                                                            

حرامع مگه؟؟؟ شما سنت کمه؟

اره. حرامه. خيلي ها بهش توجه نميكنن متاسفانه. تو خانواده خودمم استفاده ميشه كم و بيش. 

قبلا منم اهميت نميدادم. ولي وقتي متوجه موضوع شدم كه چقدر بي اهميت نشونش دادن،تركش كردم

اره. حرامه. خيلي ها بهش توجه نميكنن متاسفانه. تو خانواده خودمم استفاده ميشه كم و بيش. قبلا منم اهميت ...

ما که میکشیم چون عادت کردیم ترکش سخته برامون نشدنیه همون خانواده شما هم همینن؟ کلا شروع کردی خانواده نگفتن نکش ؟

ما که میکشیم چون عادت کردیم ترکش سخته برامون نشدنیه همون خانواده شما هم همینن؟ کلا شروع کردی خانواده ...

نه. شروع كه نكردم. دو يا سه باري يواشكي كشيدم. مثلا جلو چشم مامانم. اونم دعوام كرده. گفتم بذار امتحان كنم. در اين حد يعني. 

يكم يكم زياد شد. مثلا شايد دو سه ماه يه بار اگه كسي ميكشيد منم چنتا پك ميزدم. ديگخ تركش كردم. 

نه اينكه راحت بشينم جلو همه بكشم