امروز یکم حالم گرفته . درسته ها خدارو شکر بچم سالمه خدارو شکر خدا بدون مشکل بهم بچه داده ولی خیلی دوست داشتم بچه دومم پسر باشه تا آماده شدیم بریم تعیین جنسیت از قبل آزمایش بارداری مثبت شد گفتم خدایا نذر میکنم یکی از اسم های خودتو روش بذارم حالا که قسمت نشد برم تعیین جنسیت و ناخواسته شده پسر کن و دلم شاد شه ولی .........
قضاوت هم نمیکنیم چون پدر و مادر دوست دارن از هردوتا جنس داشته باشه
مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫 👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی سِز(سزارین) آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی کنجد😱دوزپسر😟خودم پز به ما چه،به توچهمن توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓
حتما حکمت خدا بوده عزیزمقضاوت هم نمیکنیم چون پدر و مادر دوست دارن از هردوتا جنس داشته باشه
بخدا یه دختر داریم جاش رو جفت چشمامونه دومی رو شوهرم دوست داشت دختر باشه میگف دخترم خواهر داشته باشه ولی من چون خودم برادر نداشتم نمیخواستم حسرت برادر رو دل دخترم بمونه مث خودم
اسی دنیا بیاد میشه دنیات،منم دوست داشتم دومی دختر باشه،اما خدا بهم یه گل پسر داد،خدارو هزاران بارشکر سالمه،خواست خدا این بوده،راضی باشیم به رضای خدا
وطنم پاره ی تنم ،خدایا حافظ رهبر عزیزم (سید علی)باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷خدایا حافظ دلاور مردان (سربازان)سرزمینم باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷.گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ دیگه نمیخوام از مادر شوهر،خواهرشوهر ،جاری،زن داداش،از هیچکس غیبت کنم،حتی خانواده خودم،میترسم غیبت های اینجا هم تو نامه اعمالم إعمال بشه بدبخت بشم والا بخدا ،هر جا دیدید غیبت کردم بهم بگو خاک برسر باز که غیبت کردی،شاید آدم شدم 😔
سلام.منم دوست دارم دومی رو بیارم ولی نمیشه .خیلی دلم غصه داره خیلی قلبم شکسته . یه دختر دارم آرزومه یه پسر داشته باشم شبیه شوهرم.من کاملا درکت میکنم عزیزم.
بخدا یه دختر داریم جاش رو جفت چشمامونه دومی رو شوهرم دوست داشت دختر باشه میگف دخترم خواهر داشته باشه ...
ان شاءالله بشه برکت و چشم و چراغ خونتون
خواهر من ۲۱ ساله حسرت همون دختر رو داره
مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫 👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی سِز(سزارین) آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی کنجد😱دوزپسر😟خودم پز به ما چه،به توچهمن توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓