نگو اینجوری تروخدا خواهر من 54روزه خودکشی کرده و نیستش. دل هممون و کباب کرده همش میگیم چرا چرا چرا بچش چی کی چی مامانم داغون داشته من فکر کنم نزدیک ده کیلو لاغر شدم همه مون مریض شدم فکر این چیزا رو از سرت بیار بیرون بخدا خودکشی هیچ تاثیری نداره که نداره بخدا هیچی درست نمیشه زندگی به این خوبی این دنیا انقد قشنگی هایی داره که ما ادما متاسفانه نمیخوام ببینیم و قبول کنیم میدونم زندگی خیلی سخت شده ولی هر چیزی چاره ای داره سعی کن باشگاه بری مشاوره بری با ادم های درست و حسابی دور برت درد و دل کنی اخه من موندم چرا خودکشی ادما چرا حیفشون به خودشون نمیاد به زیبایی شون به جوونیشون بخدا هیچ چیز و هیچکس ارزش این کارو نداره من الان دارم میکشم میدونم فهمیدم هیچکس ارزش نداشت خواهرم این کارو کرد برای چی حیفش به خوشگلیش و قد و بالاش نیومدش اخه دل هممون کبابه رحمتون به خودتون نمیاد به خانواده هاتون بیاد حداقل
به نظرت با یه مشاور صحبت کنی بهتر نیست؟اخه قرص و دارو هم خوب نیست زیاد بخوری
نه جواب نداده برای من... یعنی حداقل اینجوری بود که بیشتر حس ناکافی بودن تزریق کرد مثلا خیلی واضح گفت که تو از پس پزشکی برنمیای میتونی رشته های مرتبط باهاشو انتخاب کنی
قرص هامو قطع کردم و الان دوباره به روز اول برگشتم و حالم خیلی بدتر شده... دوباره وقت بگیرم برای روان ...
ببخشید ولی بنظرم قرص نخوری بهتره چون قرص انگار معتاد به اون قرصا میشی. مشاوره بری بهتره روانپزشک فقط قرص اعصاب بهت میده خودتو سر گرم کن بیرون برو یه کاری تو خونه یا بیرون برای خودت درست کن ورزش کن من الان ورزش و شروع کردم اصلا میرم باشگاه کلا افکار منفی از ذهنم میره روحیم باز میشه کاری که دوست داریو انجام بده خونه زیاد وانستا