2777
2789

ائمه همیشه غریب بوده الان هم امام زمان غریب وگرنه نه توهینی شد نه چیزی خودت هم میدونی حتی میتونی تاپییک را برگردونی که حرف من ثابت بشه تو فقط بهانه بیخودی گرفتی  وگرنه کلی تاپپیک زده میشه برعلیه دین اونایی هم که تاپیک ها را میزنن کلا آزادن تو سایت مگه نه 😏 فقط تاپیک صلوات برای ظهور ممنوعه از نظر شما و مناقشه تفرقه انگیز مذهبی میشه اسمش مگه نه و ماها که مردم را به یاد امام زمان میندازیم باید تاپییک قفل بزنیم اما اونایی که تاپییک ضد دین میزنن یا اسلام بدون حجاب و ....را رواج میدن تو سایت آزادن که مردم را دعوت کنن به ضد دین بودن تبریک میگم نی نی یار @niniyar‍ 

السلام علیک یابقیه الله فی ارضه براظهورامام زمان صلوات لطفا🌺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینم یادم رفت بگم نی نی یار جان تاپیک دوست پسر و حس ششم هم ۵۰۰ صفحه جلو میره باز هم تبریک به این رواج بی دینی 

هرکسی دلش میخواد میتونه هر دینی داشته باشه لطفا اجبار نکنید

اجبار نیست عزیزم ابنو فقط من و نی نی یار در جریانیم گفت به خاطر دین تعلیقت کردم تعجب کردم از حرفش

سه تا اکانتم بخاطر کلمات ضد دین بلاک شد!!

چی میگی شما؟!

روز ۲۱ اسفند ۹۸ دو خط خوشگل موازی که به هم نمیرسند نوید رسیدن روزای قشنگ رو دادن❤😍 خدا شکرت لطفا این دو خط رو نصیب هرکی که نی نی میخواد بکن زودِ زودِ زود
اینم یادم رفت بگم نی نی یار جان تاپیک دوست پسر و حس ششم هم ۵۰۰ صفحه جلو میره باز هم تبریک به این روا ...

خب بذارید مردم بی دین بشن علت اصلی اینکه کسی از این جور چیزا خوشش نمیاد همین زور و اجباره

والا چندسال تو سایتم ندیدیم کسی تاپیک ضددین بزنه

اسمت را یادم نگه میدارم بعد این تگت کنم  به خصوص موقع اذان صبح یکی هست فقط از پیامبر و ائمه بد میگه

خب بذارید مردم بی دین بشن علت اصلی اینکه کسی از این جور چیزا خوشش نمیاد همین زور و اجباره

کجا من زور اجبار کردم گلم میشه شما برید محترمانه از تاپپیک اصلا دقیق نخوندی