2777
2789
عنوان

همسرتون شبا که

| مشاهده متن کامل بحث + 388 بازدید | 33 پست
الان همه نوشنید دقیقت مثه مایین خب یه سوالاذیت نمیشینشما سرتون رو به چه کاری گرم میکنید خب

بچه😂

🛑 کپی ممنوع عکس خودمه🛑 من مو ارزوهام اگ نباشن میمیرم ...دلم بهشون خوشه ک میرسم بهشون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سعی کن مدتی خودت بچسب بهش. وقای،گوشی دستشه ببوسش،بگو من دلم واست تنگ شده از صبح منتظرت بودمازین کارا

انجام دادم بی فایذه بود.

همچنان گوشی تو دستش بود منم مثل سبکا اویزون ایشون.

یا نهایت به رابطه ختم میشد و بعدش باز دوباره میرف سر گوشیش. 

دوستان عزیز اگر کسی نیاز به مشاور زنان و زایمان آنلاین داشت من یک مامارو میشناسم که خیلی باسواد و خوش اخلاقه . ویزیت اولشون هم ۳۰ هزارتومنه‌. اگر نیاز داشتین بهم خبر بدین.

گاهی کارها و سرگرمی های دو نفره داشته باشین.

مثلا با هم فیلم ببینین و اگر دوست دارین در موردش صحبت کنین ،

میتونین بازی های کامپیوتری یا ... انجام بدین ، 

یا موارد دیگه ای که علاقه دارین.

یا مواردی پیدا کنین که بتونین در موردشون گفت و گو کنین.

انجام دادم بی فایذه بود.همچنان گوشی تو دستش بود منم مثل سبکا اویزون ایشون.یا نهایت به رابطه ختم میشد ...

واسه من جواب داد این روش

🎀حسین جان.. مرا هزار امید است و هر هزار تویی🎀

مجردی؟؟؟؟اکه متاهلی و این نظرته پس،قطعا زندکی زناشویی موفقی نداری

اتفاقا کاملا موفقه 😂😂😂

🛑 کپی ممنوع عکس خودمه🛑 من مو ارزوهام اگ نباشن میمیرم ...دلم بهشون خوشه ک میرسم بهشون

چرا بابا حرف میزنیم

خب مشکل من جرف نزدنس.

انقدر محو اخبار یا گوشی میشه که یه کلمه هم حرف نمیزنه.

منم باش حرف بزنم نمیشنوه یا بشنوه هم بعد کلی وقت یه جواب کوتاه میده. راه ارتباطی را اصلا بسته انگار