2777
2789
عنوان

مگه نمیگن فرهنگیان خیلی باید باحجاب باشی

| مشاهده متن کامل بحث + 229 بازدید | 37 پست
ترددیتو حکم و حقوق دانشجویی نهولی بری سر کار، بعضی رشته ها یکم تفاوت درآمد دارن مثلا آموزش استثنایی ...

خوابگاهیا چقدر میگیرن؟

یه سوال این بدهکاری که میگن چیه

مثلا بعضی دانشجوهای فرهنگیان دیدم میگفتن ۱۰۰ میلیون ۴۰ میلیون و ... بدهکاریم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خوابگاهیا چقدر میگیرن؟یه سوال این بدهکاری که میگن چیهمثلا بعضی دانشجوهای فرهنگیان دیدم میگفتن ۱۰۰ می ...

نمی‌دونم دقیق

فک کنم ۶ اینا

۴۵ درصد کسری دارن اونا

ترددی ها ۲۵ درصد

اگه مثلا به جای اینکه ۲۵ درصد از من کم کنن، ۵ درصد کم کردن، من ۲۰ درصد حقوق اون ماهمو بدهکار میشم به آموزش پرورش

یعنی اگه به جای ۹ تومن ، ۱۲ تومن دادن، من سه تومن بدهکار میشم به آ.پ

کلمه عشق، از عشقه(نام دیگر داردوست) میاد. عشقه یه واژه عربیه . همون گیاهیه که در زبان فارسی ، ما بهش میگیم پیچک! همون گیاهی که وقتی به چیزی میرسه، دور اون میپیچه. بیشتر دور گیاه های دیگه میپیچه..اونقدر سخت که اون رو محدود و محصور و کاملا در اختیار خودش قرار بده.. و عشق یه همچین چیزیه ... :)
نمی‌دونم دقیقفک کنم ۶ اینا۴۵ درصد کسری دارن اوناترددی ها ۲۵ درصداگه مثلا به جای اینکه ۲۵ درصد از من ...

بعد باید اون ما به التفاوت رو پس بدی وگرنه بدهکار میشی؟

واقعا هم مگه شده ۱۲ تومن بریزن بجا ۹۱۰۰؟

بعد باید اون ما به التفاوت رو پس بدی وگرنه بدهکار میشی؟واقعا هم مگه شده ۱۲ تومن بریزن بجا ۹۱۰۰؟

بله 

اره یه مدت برا من اینطوری بودم

رفتم بهشون گفتم درست کسر کنین

کلمه عشق، از عشقه(نام دیگر داردوست) میاد. عشقه یه واژه عربیه . همون گیاهیه که در زبان فارسی ، ما بهش میگیم پیچک! همون گیاهی که وقتی به چیزی میرسه، دور اون میپیچه. بیشتر دور گیاه های دیگه میپیچه..اونقدر سخت که اون رو محدود و محصور و کاملا در اختیار خودش قرار بده.. و عشق یه همچین چیزیه ... :)
بله اره یه مدت برا من اینطوری بودمرفتم بهشون گفتم درست کسر کنین

مرسی عزیزم

ببخش زیاد سوال پرسیدم اذیت شدی

این اخرین سوالمه

جو دانشگاه فرهنگیان خیلی خشک و مذهبیهه؟

چادر اجباریه؟ ناخن با رنگ ملایم و ارایش ملیح چطور

(پردیس باهنر شیراز مدنظرمه بیشتر)

مرسی عزیزمببخش زیاد سوال پرسیدم اذیت شدیاین اخرین سوالمهجو دانشگاه فرهنگیان خیلی خشک و مذهبیهه؟چادر ...

خواهش میکنم این چه حرفیه. راحت باش

من شیرازو نمی‌دونم عزیزم 

ولی تهران، خشک نیست

حراست و اینا هم گیر نمی‌ده ولی طبعاً تو گزینش نهایی بابت کاشت ناخن و .. به مشکل میخورین 

آرایش ملایم مشکلی نداره

خیلی از بچه های ماهم چادری نیستن ولی محجبن 

قد مانتو هاشون مناسبه