ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
خوابگاهیا چقدر میگیرن؟یه سوال این بدهکاری که میگن چیهمثلا بعضی دانشجوهای فرهنگیان دیدم میگفتن ۱۰۰ می ...
نمیدونم دقیق
فک کنم ۶ اینا
۴۵ درصد کسری دارن اونا
ترددی ها ۲۵ درصد
اگه مثلا به جای اینکه ۲۵ درصد از من کم کنن، ۵ درصد کم کردن، من ۲۰ درصد حقوق اون ماهمو بدهکار میشم به آموزش پرورش
یعنی اگه به جای ۹ تومن ، ۱۲ تومن دادن، من سه تومن بدهکار میشم به آ.پ
کلمه عشق، از عشقه(نام دیگر داردوست) میاد. عشقه یه واژه عربیه . همون گیاهیه که در زبان فارسی ، ما بهش میگیم پیچک! همون گیاهی که وقتی به چیزی میرسه، دور اون میپیچه. بیشتر دور گیاه های دیگه میپیچه..اونقدر سخت که اون رو محدود و محصور و کاملا در اختیار خودش قرار بده.. و عشق یه همچین چیزیه ... :)
بعد باید اون ما به التفاوت رو پس بدی وگرنه بدهکار میشی؟واقعا هم مگه شده ۱۲ تومن بریزن بجا ۹۱۰۰؟
بله
اره یه مدت برا من اینطوری بودم
رفتم بهشون گفتم درست کسر کنین
کلمه عشق، از عشقه(نام دیگر داردوست) میاد. عشقه یه واژه عربیه . همون گیاهیه که در زبان فارسی ، ما بهش میگیم پیچک! همون گیاهی که وقتی به چیزی میرسه، دور اون میپیچه. بیشتر دور گیاه های دیگه میپیچه..اونقدر سخت که اون رو محدود و محصور و کاملا در اختیار خودش قرار بده.. و عشق یه همچین چیزیه ... :)
مرسی عزیزمببخش زیاد سوال پرسیدم اذیت شدیاین اخرین سوالمهجو دانشگاه فرهنگیان خیلی خشک و مذهبیهه؟چادر ...
خواهش میکنم این چه حرفیه. راحت باش
من شیرازو نمیدونم عزیزم
ولی تهران، خشک نیست
حراست و اینا هم گیر نمیده ولی طبعاً تو گزینش نهایی بابت کاشت ناخن و .. به مشکل میخورین
آرایش ملایم مشکلی نداره
خیلی از بچه های ماهم چادری نیستن ولی محجبن
قد مانتو هاشون مناسبه