2777
2789
عنوان

مگه نمیگن فرهنگیان خیلی باید باحجاب باشی

| مشاهده متن کامل بحث + 229 بازدید | 37 پست

بیشتر به تراز کنکور و مصاحبه اهمیت میدن. 

من دوستم چادری بود کلیم امتیاز داشت لوح های تقدیر پژوهش سرا و مقاله دانش آموزی و رتبه های اینور اونور تراز مصاحبشم نزدیک 8000 شد ولی چون تراز کنکورش پایین بود ولی با این حال دعوت شده بود قبولش نکردن

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مطمئنی؟گفتم شاید سختگیریشون کمتر شده

مطمئنم

کلمه عشق، از عشقه(نام دیگر داردوست) میاد. عشقه یه واژه عربیه . همون گیاهیه که در زبان فارسی ، ما بهش میگیم پیچک! همون گیاهی که وقتی به چیزی میرسه، دور اون میپیچه. بیشتر دور گیاه های دیگه میپیچه..اونقدر سخت که اون رو محدود و محصور و کاملا در اختیار خودش قرار بده.. و عشق یه همچین چیزیه ... :)
بیشتر به تراز کنکور و مصاحبه اهمیت میدن. من دوستم چادری بود کلیم امتیاز داشت لوح های تقدیر پژوهش سرا ...

دقیقا دوست من چادری بود رتبش هم ۴۰۰ بود قبول نشد 

کلا هیلی سلیقه ایه مصاحبه فرهنگیان بستگی دار مصاحبه کننده باهات حال کن یا نه 

خب میگن فضای مجازی ام چک میکننچجوری اینو قبول کردن

نه لزوما 

مثلا برا منو چک نکردن

کلمه عشق، از عشقه(نام دیگر داردوست) میاد. عشقه یه واژه عربیه . همون گیاهیه که در زبان فارسی ، ما بهش میگیم پیچک! همون گیاهی که وقتی به چیزی میرسه، دور اون میپیچه. بیشتر دور گیاه های دیگه میپیچه..اونقدر سخت که اون رو محدود و محصور و کاملا در اختیار خودش قرار بده.. و عشق یه همچین چیزیه ... :)
دانشجو فرهنگیانی؟سال چندمته؟دریافتیت و حکمت چقدره

بله

دوم

۱۳ حکم ، دریافتی ۹۱۰۰

اشتباه می کنه آخرسر اذیتش می کنند 

چون گزینش پایانی هم داره اینجوری هم نیست که گزینش بدی رهات کنند همیشه رصدت می کنند 

من با اینکه نیروی آزاد غیر انتفاعی هستم ولی عکس پروفایل هام رو با حجاب گذاشتم اون هم یه دونه پیج شخصیه اینستام فرق داره کلا فقط فامیل و دوست هام فالو دارند 

ولی هر کی عکس بی حجاب بگذاره برای پروفایل مدیر بهش تذکر میده که گزینش یهو بهت گیر میده 

خب ممکنه پاک کنه یا ایدیش نده و ایدیش پیدا نکنن . بعدشم هنوز تا مصاحبه و تحقیقاتش مونده . انشالله که ...

قبول شده الان خوابگاهه

فقط برام سوال بود چجوری بی حجابه و کسی کاریش نداره

خوابگاهی ای یا ترددی؟رشته هم تو حکم تاثیر داره؟

ترددی

تو حکم و حقوق دانشجویی نه

ولی بری سر کار، بعضی رشته ها یکم تفاوت درآمد دارن 

مثلا آموزش استثنایی ، حقوقش یه مقدار بیشتره