2777
2789
حست میگه پشت اکانت و کاربری من دختر قشنگیه یا زشت

من احساس میکنم خیلی قشنگی و وسواسی

دعا کنید برام کسی که عاشقشم برگرده و عروسی کنیم!کاش خدا هیچ ارزویی و برای هیچکس حسرت نکنه..💔😔کاش صلاحم با خواسته ام یکی بشه!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من راضی نیستم امیدوارم تو راضی باشی تو انتخاب دکتر خیلی دقت کن

منم یک دو ماهی میشه بینی مو عمل کردم ببین به صورتم میاد ولی اون مدلی که من می‌خوام نیست من بینی م گوشتی بود آنقدر که میخواستم تغییر نکرد هنوز چاق هست  تو دانشگاه حالا مطمعنم  بقیه میگن این بینی شو عمل کرده اینطوری هست وای به حال وقتی که عمل نکرده بود 😑😔

یه جا نوشته بود : به لبخندم اعتماد نکن، غمگینم💔                      

منم یک دو ماهی میشه بینی مو عمل کردم ببین به صورتم میاد ولی اون مدلی که من می‌خوام نیست من بینی م گو ...

طبیعی مده مهم اینه به صورتت بیاد به چرت و پرتای بقیه چیکار داری ادمای خاله زنک همیشه حرف برا گفتن دارن

دعا کنید برام کسی که عاشقشم برگرده و عروسی کنیم!کاش خدا هیچ ارزویی و برای هیچکس حسرت نکنه..💔😔کاش صلاحم با خواسته ام یکی بشه!

منم یک دو ماهی میشه بینی مو عمل کردم ببین به صورتم میاد ولی اون مدلی که من می‌خوام نیست من بینی م گو ...

منم بینی بزرگی نداشتم به صورتم میومد فقط نوکش افتادگی داشت حالت قشنگی نداشت یعنی قشنگ میسددازش بینی خوش فرم در آورد مثل مه لقا جابری دوس داشتم عین همون میشد ولی دکتر تر زد. اومد نمیدونم غضروف گذاشته چکار کرده که نوک ببینیم بدتر قبل افتاده پایین سنگینه  بعد نوک ببینیم مثل دلقک گرد کرده ی سوراخ گشادتر کرده با اینکه قبل عمل  بینی  من اصلا سوراخ ببینیم بزرگ نبود حتی دست تو ببینیم نمی‌کردم گشاد نشه آنقدر حساس بودم بعد واقعا ر... تو دماغم  خدا لعنتش کنه  اسم دکتر هما سبزاری بود مشهد 

طبیعی مده مهم اینه به صورتت بیاد به چرت و پرتای بقیه چیکار داری ادمای خاله زنک همیشه حرف برا گفتن دا ...

ارهههه دکتر گفت طبیعی عمل میکنم ولی تحمل انتقاد ندارم میترسم برم دانشگاه ترم اولی هستم بقیه بگن چرا بینی عمل کردی اینطوری هست 

یه جا نوشته بود : به لبخندم اعتماد نکن، غمگینم💔