2777
2789

مدتهاست خونم 

الان تصمیم گرفتم برم دانشگاه 

ولی دارم پشیمون میشم 

دارم فلج میشم از ترس زیاد ،هزار تا فکر دارم ،حالم خیلی بده 

گلیم خودمو از اب نمیتونم از اب بکشم 

من همش تنها بودم وتو خونه 

هیچی بلدنیستم 

میترسم مسخرم کنن 

اگه کسی مسخرم کنه خودمو میکشم 

وای همه چی فاجعست 

قرصای روانپزشکی میخوزدم بذای مشکلاتم وافسردگی و…ولی تا دارم فک میکنم باید با ادما روبه روبشم دارم دیوونه میشم 

خدایا چیکار کنم 😭😭😭😭😭😭😭😭

قدرت میخوام😭😭😭

حالا حتما میگین چ اسکلیه😭😭😭😂😂😂

خودمم خندم میگیره 

ولی به خدا خیلی سختمه😭😭😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه کودک درون ترسیده از دنیا و آدمها داری 

خودت قضاوت منفی نکن دختر خوب

احساساتت بپذیر و با خودت مهربون تر باش

« اگر زندگانی روزانه‌ی شما در نظرتان حقیر می‌نماید تهمت ناچیزی بر آن نبندید. تهمت بر شماست که چندان شاعر نیستید تا جلال و جمال آن را دریابید. پیش هنرآفرین هیچ‌چیز و هیچ‌جا ناچیز و سرسری نیست.»

الان که نتایج امده همه همینطوری ان منم خیلی استرس دارم حس می کنم قراره از حریم امن خونه و خانواده دور بشم یه جورایی دلم نمی تواد وارد دنیای ادم بزرگا بشم منم کل زندگیم تنها و خونه بودم خیلی می ترسممم هزار بار پشمیون شدم همش میگم ولش دانشگاه رو بیا یه سال دیگه هم صب کنم سال بعد برم 🥲

بزرگترین *درد و رنج*،،،درد و رنج تبدیل نشدن به کسی یه که توانایی شو داشتیم .....

بزار چندسال از دانشگاه بگذره،انقدر درگیر زندگی میشی ک حرف اطرافیانت هم برات ارزش نداره

مردمم انقدر بیکار نیستن مسخرت کنن 

با خودت مهربون باش رو اعتماد به نفست کار کن 

تنها تو نیستی چون کنکوری بودی و سرت تو درس و کتاب بوده،عادت نداری ب اجتماع بزرگ بعدها همه چیز برات عادی میشه 

رفتم تاثیر نداشت خیلی شدیده اگه منو بقیه همسن وسالا ببینن بخاطر اعتماد به نفسم تحقیرر کنن،من نمیتونم ...

باید روی اعتماد به نفس ات خیلی کار کنی

کاربر  هبوط_۱۳ ،،،،، اگه با کاربری جدید برگشتی بهم درخواست بده....... انشالله که سلامتی🤲😔