اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم معلومه قدمی نمونده وقتی من تاپیک صلوات میزنم نی نی یار میاد بهم اخطار میده که تاپیک تفرقه انگیز و مناقشه زدی دیگه آخر الزمان تازه تعلیق هم میکنه دستور هم میده دیگه باید تاپیک قفل بزنی
السلام علیک یابقیه الله فی ارضه براظهورامام زمان صلوات لطفا🌺
اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم معلومه قدمی نمونده وقتی من تاپیک صلوات میزنم نی نی یار میاد به ...
تاپیک باز بمونه در صورتی که توهینی به اسلام و ائمه بشه شما تعلیق دائم میشید
برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
تاپیک باز بمونه در صورتی که توهینی به اسلام و ائمه بشه شما تعلیق دائم میشید
این همه تاپیک مذهبی زده میشه و توهین میشه همین مریمممم گلی دقیقا قبل تاپیک من تاپییک تناسخ زد و ۵۰ ص رفت جلو کلی هم به اسلام و ائمه و قرآن توهیین شد ولی راست راست آمد تو تامیک من پست گذاشت کلی هم نو تاپییک هایی که ضد دین بود تگت کردم نی نی یار که اونا مناقشه تفرقه انگیز نه تامییک صلوات برای تعجیل در ظهور امام زمان و همیشه هم تاپییک امام زمان زده میشه توهین هم میشه اما کلی جلو میره تو فرق گذاشتی نی نی یار تو خصوصی هم بهت پیام دادم جواب ندادی
السلام علیک یابقیه الله فی ارضه براظهورامام زمان صلوات لطفا🌺