2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نظر ادما کاری نداشته باش‌رندگیتو کن الان یه دیپلم ردی از تو خونه پست میزاره ک اره خیلی بده بعد تو بخاطر حرف اون میخوای نری؟

دعا کنید برام کسی که عاشقشم برگرده و عروسی کنیم!کاش خدا هیچ ارزویی و برای هیچکس حسرت نکنه..💔😔کاش صلاحم با خواسته ام یکی بشه!

اگه رشته های تاپ باشه نه اتفاقا خوبه

فقط 17 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ایرانییییی لایک نکنننن.نیازی به کارآگاه بازی نیست❌کاربری دومِ آیلیم که در امتداد  دکترایِ داروسازیِ✅سوالی داشتین خوشحال میشم بپرسین تا جایی که بتونم راهنماییتون میکنم. مخالف سرسخت حس ششم هستم حتی برای سرگرمی.زاده آذربایگانِ آذربایجان نیمه تاریکشم

خیر منم قراره بهمن برم دانشگاه آزاد منطقه مون که لولش خیلی بالاتر از دولتی هست 

اما من نشستم یک ماه تمام مقایسه کردم دولتی با آزاد و دیدم واقعا ارزش پشت کنکور موندن ندارم چون من هدفم مشخصه

لر بختیاری دودَر زاگرس ریشه دار در دل خاک بِرنُو به دست 💙🏆💙🏆💙🏆💙 استقلال یعنی شکوه عظمت تاجی که با افتخار سر تاریخ نشسته آبی رنگی که خورشید جلوش کم میاره ویسکا بارسا ویسکاااا کاتالونیا 

بعد موندم چرا بعضیا فکر میکنم جوش بده 

شما از دانشگاه شهید بهشتی و دانشگاه تهران خبر ندارید که چیا نمیشه افتضاح اوضاع دولتی غیر دولتی هم ندارد 

لر بختیاری دودَر زاگرس ریشه دار در دل خاک بِرنُو به دست 💙🏆💙🏆💙🏆💙 استقلال یعنی شکوه عظمت تاجی که با افتخار سر تاریخ نشسته آبی رنگی که خورشید جلوش کم میاره ویسکا بارسا ویسکاااا کاتالونیا 

حقیقت اینه که توی یه سری از مادرشهرا، از لحاظ رتبه ی علمی آزاد از دولتی جلوتره. یه اختراعاتی دارن انجام میدن و تو چیزایی پیشرو هستن که دولتی حقیقتا نرسیده بهش

مهم این نیست که پول میدی یا نمیدی، مهم اینه که اساتیدت کیا هستن، چی بارشونه، تو خودت واقعا "دانش جو" هستی یا نه

بیرون از دانشگاه پیگیر چی هستی. این موارد نهایتا مشخص میکنه که کجای مسیر علم می ایستی

من تا الان، به این نتیجه رسیدم که حداقل تو مادرشهرها وضعیت آزادها خوبه، این یه مورد. مورد دوم اینکه بسته به موقعیت های کاری رشته ات، دانشگاه رفتن به طور کلی میتونه ارزشمند باشه یا نباشه.