2777
2789

برادرم و البته عروسمون بالای ۳۵‌سال هستن.تازه عقد کردن خیلی خوشحالیم اما اینکه هر شب هر روز وقت بی وقت عروس خانوم خودمونه کسی رو ملاحظه نمیکنن میرم تو‌اتاق نامزد بازی یک مقدار چندشه.

منم تازه زایمان کردم میخام‌لرم‌خونه بابام استراحت اما با این اوصاف بعید می‌دونم امکان استراحت داشته باشم‌

عروس خانوم‌ میاد منم مجبور میشم‌بچه رو ول کنم با این‌وضع باید پاشم‌شام درست کنم‌یا پذیرایی.. یا خودمو مرتب کنم 

خیلی بده خونه پدرت باشی اما راحت نباشی

دختر قشنگم.تو تکه از بهشت هستی ک از آسمان جدا شده..یک مشت شادی.قلب پر از عشق..دوستت دارم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا نمیفهمم چرا موقع عقد باید شب خونه هم بمونن؟ چقدر زشت و ضایعس . ما اصلاااا چنین چیزی تو خانواده نداریم بااینکه اصلا مذهبی نیستیم و بی حجابم هستیم . دلشون حلوت میخواد برن مسافرت . برن ویلا . برن هتل . خونه پدرمادرا بمونن واسه رابطه چندشه

برو خونه خودت 

خوب ترین ادمهابیشتر به دست خودشان می میرند فقط برای اینکه از بقیه فرار کنند و انها که باقی می مانند هیچ وقت درست درک نمیکنند که چرا کسی باید از انها فرار کند🏃🏃 👣👣👻✌

بمون خونه خودت

دوست دارم بمونم خونم اما بچه کوچیک اومده. دخترم روخا اذیت میشه 

مادرم اومده تا بچه رو دید گفت چشمش کود افتاده .رنگ و روش پریده 

منم وجدان درد گرفتم 

می‌خوام ببرم حداقل برادرم باهاش بازی کنن دورش شلوغ باشه 

دختر قشنگم.تو تکه از بهشت هستی ک از آسمان جدا شده..یک مشت شادی.قلب پر از عشق..دوستت دارم
اصلا نمیفهمم چرا موقع عقد باید شب خونه هم بمونن؟ چقدر زشت و ضایعس . ما اصلاااا چنین چیزی تو خانواده ...

اره والا 

اصلا ملاحظه مادرم و دوتا برادر دیگه که اونا هم ۳۰ ـ۳۲ ساله آن رو نمیکنن

تازه این مدت ک مادرم خونه منه اونا انتظار دارن برادرام براشون چایی دم کنن میوه بیاره غذا درست کنه

اینا رو می‌شنوم از هرچی. دختر پسر تازه عقد کرده بدم میاد. 

بمون خونه خودت لاقل راحت تری

آخرش چی؟

تا کی خونه خودم باشم 

میخام‌ برم‌‌ برادر خواهرا بچه رو‌ببینن..اصلا من‌ چرا نباید برم‌ حونه پدرم..راهکار بدین‌ چیکار کنم‌ عروس خانم‌ دیگه‌ نیاد