2777
2789
عنوان

کیا خونه هاشون همیشه مرتب نیس

191 بازدید | 8 پست

من الان که باردارم ولی کلا اینجور که همه جا خیلی اتو‌کشیده باشه نیس تمیزم ولی کمی شلختم امروز پرستار بچم اومد بره خونه همسایمون بچم به زور آوردش خونمون چون خیلی دوسش داره حالا من با اون بنده خدا یکم راحتم‌ولی میدونم ته دلش میگه این شلخته

دست خودم نیس یکم ذاتا شلخته هستم این چیزا به ذاتا ربط داره ولی خب هیلی مهربونم و بی ازار🤣

خلاصه که حس میکنم شخصیتم تحقیر میشه تینجوری

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من باردار بودم سه ماه اول بارداریم انقدر حالم بد بود که نمیتونستم حتی تنهایی حموم برم 

خونم خیلی بهم ریخته میشد همسرم از سرکار میومد خونه رو مرتب میکرد غذا درست میکرد منو حموم میبرد خلاصه خودم نمیتونستم حتی لباسم از رو زمین بردارم 

عزیزم طبیعی توبارداری سخت نگیر 

لطفا يه صلوات برام بفرستين مشكلم حل بشه 💔
من باردار بودم سه ماه اول بارداریم انقدر حالم بد بود که نمیتونستم حتی تنهایی حموم برم خونم خیلی بهم ...

شوهرم هرگززز دست به سیاه ‌ سفید نمیزنه البته من شکر خدا حالم بد نیس ولی خب سنگینم و کم انرژی

من هیچوقت مرتب نبوده و نخواهد بود.باردارم با دوبچه شیطون.هفته ای ی بار یکی میاد مرتب می کنه فقط همون روز مرتبه فردا همون اش و همین کاسه..من طوری خونم تاحالا ی روز مرتب ندیدم.حتی وقتی خونه نیسیم هم مرتب نیس..

فقط 11 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

شوهرم هرگززز دست به سیاه ‌ سفید نمیزنه البته من شکر خدا حالم بد نیس ولی خب سنگینم و کم انرژی

خداروشکر عزیزم 

اشکال نداره خودتو اذیت نکن 

لطفا يه صلوات برام بفرستين مشكلم حل بشه 💔
من هیچوقت مرتب نبوده و نخواهد بود.باردارم با دوبچه شیطون.هفته ای ی بار یکی میاد مرتب می کنه فقط همون ...

خب کسی یدفه بیاد خجالت نمیکشی مثلا

چون حس میکنم میگن این دیگه چجور خانم کامندیه😁

خب کسی یدفه بیاد خجالت نمیکشی مثلاچون حس میکنم میگن این دیگه چجور خانم کامندیه😁

من چند سال مهمونی ندارم.بخاطر وضعیت خونه تعطیل کردم رفت امدی ندارم ک ناراحت بشم یا معذب.هیچکس خونه من رفت امذ نداره

فقط 11 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...