2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بستگی ب خودت داره چطوری کلاساتو برداری

یعنی نمی‌دونستم چطوری واحد بردارم  به نظرت دوست عزیز ؟😂😂😂

نه عزیزم دانشگاه هر ترم چارت پیشنهادی دروس میده 

شما باید طبق اون برداری 

درس دیگه ای نمیتونی برداری چون پیش نیازن درسا 

و شما مجبورید دروس رو طبق برنامه ای که میدن برداری 

یعنی مجبوری 

خودم الزهرا خوندم دوستم بهشتی یکی از دوستان خواجه نصیر یکی دیگمون امیر کبیر 

هممون هر ترم هرروز کلاس داشتیم 

به نظرت بدمون میومد ی روز خونه بمونیم دانشگاه نریم؟😂😂😂

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛 
فداتشم مرسیکارت سربازی هم داره خداروشکرفقط برا درساش وریاضی و نقاشیشم که می‌دونم خوب نیس اینا میترسم ...

بله گلم

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏
چ صبری داشتی الزهرا خوندی

اتفاقا دانشگاه فوق العاده ایه ارشدمم الزهرا میزنم احتمال خیلی زیاد 

به خاطر پسر بازی که احتمالا دانشگاه نمیریم

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛 
اتفاقا دانشگاه فوق العاده ایه ارشدمم الزهرا میزنم احتمال خیلی زیاد به خاطر پسر بازی که احتمالا دانشگ ...

نه نه منظورم اون نبود 

یکی از فامیلامون اونجا بود گفت صبر ایوب میخاد

اتفاقا دانشگاه فوق العاده ایه ارشدمم الزهرا میزنم احتمال خیلی زیاد به خاطر پسر بازی که احتمالا دانشگ ...

پسرای روزانه افتضاااااح بودن 😂😂البته ما خودمونم داغون بودیم😂😂😂 چندوقت پیش دوستم عکسای دوران دانشجویی رو فرستادم گفتم تو الان باید اینارو منهدم کنی نه که واسه همه بفرستیشون 😂😂😂😂عاااااخ جووونی

نه نه منظورم اون نبود یکی از فامیلامون اونجا بود گفت صبر ایوب میخاد

دانشگاه های تهران همشون سختگیری های خاص خودشونو دارن ما هرروز دوتا امتحان داشتیم شاید دو هفته اول ترم  امتحان نداشتیم فقط 

پسرای روزانه افتضاااااح بودن 😂😂البته ما خودمونم داغون بودیم😂😂😂 چندوقت پیش دوستم عکسای دوران دان ...

اصلا پسرا تو دانشگاه چون هم سنن و کم سن خیلی چندشن 😂😂😂

اره آزمون دادم...خیلییییی هم سخت بود قشنگ از هفت خان رد شدیم

ای وای الانکه سخت تر هم شده 

من میخام بعدلیسانس آزمون استخدامی بدم ولی می‌ترسم در نیام اصلا

نامزدم میگه بشین پشت کنکور برا فرهنگیان بخون راحت تره برات ولی فکر نکنم با این قوانینی ک الان برا ترمیم گذاشتن فرهنگیان در بیام