2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلا باز بذار یا ساده یا کرلی کن

یه مدلم میتونی از بغل گوشات یه مقدارشو بگیری دم اسبی ببندی بقیشو زیرش آزاد بذاری یه تیکه موهاتو دور اون موی بالایی بپیچ که کشت معلوم نشه. یه کرلی درشتم انجام بده

متاهل و متعهدم 💍  سوالی راجب آشپزی دارید بپرسید👩🏻‍🍳

بستگی به لباست داره الان یه مدل فر مد شده اسمشو یادم نیست

فر خوشگله ها ولی موهای خودم فره خاستم یکم تغییر کنم

دم اسبی به لباسم میاد. فقط دم اسبی کوتاه زشت نیست؟بدون فر لخت شلاقی

کلا باز بذار یا ساده یا کرلی کنیه مدلم میتونی از بغل گوشات یه مقدارشو بگیری دم اسبی ببندی بقیشو زیرش ...

چچند وقت پیش کرلی کردم باز گذاشتم روشم پاپیون بزرگ. ولی خب اصلا بهم نمیومد گفتم دم اسبی امتحان کنم

فر خوشگله ها ولی موهای خودم فره خاستم یکم تغییر کنمدم اسبی به لباسم میاد. فقط دم اسبی کوتاه زشت نیست ...

ورا دم اسبی کوتاه خیلی جالب نیست مگر یکم مو اضافه کنی 

چچند وقت پیش کرلی کردم باز گذاشتم روشم پاپیون بزرگ. ولی خب اصلا بهم نمیومد گفتم دم اسبی امتحان کنم

دم اسبی چون موهات زیاد بلند نیست بالا ببندی میاد رو شونه هات. این مدلی که گفتمم قشنگ میشه دیگه کرلی نکن صاف شلاقی درست کن

متاهل و متعهدم 💍  سوالی راجب آشپزی دارید بپرسید👩🏻‍🍳

قد موهام انقده بد میشه بنظرت؟. البته الان وزه خوب اتو میکشم قبلش

اگر بالا ببندی کوتاهه 

چرا پایین درست نمیکنی من یه بار درست کرد برام خیلی خوب شد ولی اونم یکم فر داشت مدل لختشم خوب بود