2777
2789
عنوان

زندگی دانشجو پرستاری چطوریه

86 بازدید | 4 پست

کسی اگه دانشجو پرستاری هست بیاد اگه میشه بگه زندگی دانشجویی پرستاری چطوریه 

و مثلا کلاسای دانشگاه چطوریه ؟ چند روز در هفته ست ؟ کلاسای عملی از کی شروع و میشه و ...

من دانشگاهم ساوه ست میخوام ببینم میتونم مثلا آخر هفته ها برم تهران پیش خانواده ام 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گلم شما شروعت از کی بود ،پایت چطور بود فیلم دیدی برا درسا ؟تیزهوشانی بودی؟بی زحمت لطف میکنی درصدا و ...

نه تیزهوشان نبودم ، مدرسه غیرانتفاعی درس خوندم مدرسه به شدت سخت گیر بود و معلما در کنار تدریس معمولی کنکوری باهامون کار میکردن واسه همین به فیلم و ... نیاز نبود

معمولا تو روزای عادی از ساعت ۴ ، ۵ به بعد شروع میکردم چون ۲و نیم از مدرسه میومدم

و اگه میخوای واسه کنکور قوی بشی زیاد برای کتاب کار های مختلف هزینه نکن به جاش آزمون های موسسه های مختلف و کنکور های سال قبل رو تمرین کن و همچنین واسه نهایی هم نهایی های سال قبل و جمله به جمله کتاب

و همین دیگه شرمنده طولانی شد