2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

در مورد خصوصیات اخلاقی و چهرم بگو ببینم چقدر ضعیفه

خب یه سری سوالات میپرسم بعد میگم، بگو ببینم؛

بیشتر تو مجازی هستی یا دوستای دنیای واقعی داری؟

زیادی فکر و خیال میکنی راجع به هر چیزی یا دنیا رو راحت میگیری؟

زیاد میخوابی یا دیر خوابت میبره؟

انلاین شاپ زنونه دارم
خب یه سری سوالات میپرسم بعد میگم، بگو ببینم؛بیشتر تو مجازی هستی یا دوستای دنیای واقعی داری؟زیادی فکر ...

بیشتر دوست مجازی دارم

فکروخیال زیاد

خوابم کمه

جز  اسی  کسی منو ریپ نزنه
بیشتر دوست مجازی دارمفکروخیال زیادخوابم کمه

قدت بلنده، صورتت ظریفه، لاغر اندامی، نگاه فلسفی داری به دنیا، کم حرفی ولی اگه صمیمی بشی کلییی حرف میزنی، کابوس زیاد میبینی، از موجودات ماورایی میترسی، گاهی حس میکنی یه چیزایی مث روح و اینا میبینی

انلاین شاپ زنونه دارم
قدت بلنده، صورتت ظریفه، لاغر اندامی، نگاه فلسفی داری به دنیا، کم حرفی ولی اگه صمیمی بشی کلییی حرف می ...

اره همش درست بود تقریبا

بیشتر دوست مجازی دارمفکروخیال زیادخوابم کمه

لجبازی، انتقاد پذیریت کمه، دیر تصمیم میگیری، وسواس به خرج میدی، همیشه بعد از مهمونی از یه سری حرفا که زدی پشیمون میشی و یه رفتار یا حرف خاص از یه کسایی رو مخته و با خودت میگی نکنه منظورش فلان بوده

انلاین شاپ زنونه دارم
لجبازی، انتقاد پذیریت کمه، دیر تصمیم میگیری، وسواس به خرج میدی، همیشه بعد از مهمونی از یه سری حرفا ک ...

من هم شرکت سروش ثامن رفتم مصاحبه

هم شرکت اقای شیری

کدومشون واسم خوبه؟ رضایت موفقیت و شاید ازدواج برام داره؟

اره تقریبا

همه رو با استفاده از علم مزاج شناسی گفتم، میشه خیلی از نکات منفی رو هم با تغذیه اصلاح کرد، البته به راحتی میتونی یاد بگیری و تو زندگی کلی به درد میخوره، من خودم یه ساله یاد گرفتم یه جورایی انگار طالع بینی میکنی ولی در واقع شگفتی خلقت و قدرت خداونده

انلاین شاپ زنونه دارم
من هم شرکت سروش ثامن رفتم مصاحبههم شرکت اقای شیریکدومشون واسم خوبه؟ رضایت موفقیت و شاید ازدواج برام ...

فال که نمیتونم بگیرم😅

ازدواج رو خدا از جایی سر راهت میذاره که فکرش هم نمیکنی، جایی برو سر کار که مطمئن باشی به اعتقادات درستت لطمه نمیزنه، برای خدا انتخاب کن تا خدا برات بهترینا رو انتخاب کنه

انلاین شاپ زنونه دارم
فال که نمیتونم بگیرم😅ازدواج رو خدا از جایی سر راهت میذاره که فکرش هم نمیکنی، جایی برو سر کار که مطم ...

اهان فکر کردم بلدی

پریودی های من خیلی سبک شده.استروژنم پایینه بنظرت چطور تخمدانمو فعال کنم؟

تابستونام ببشتر از بقیه عرق میکنم