ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
قدت بلنده، صورتت ظریفه، لاغر اندامی، نگاه فلسفی داری به دنیا، کم حرفی ولی اگه صمیمی بشی کلییی حرف میزنی، کابوس زیاد میبینی، از موجودات ماورایی میترسی، گاهی حس میکنی یه چیزایی مث روح و اینا میبینی
لجبازی، انتقاد پذیریت کمه، دیر تصمیم میگیری، وسواس به خرج میدی، همیشه بعد از مهمونی از یه سری حرفا که زدی پشیمون میشی و یه رفتار یا حرف خاص از یه کسایی رو مخته و با خودت میگی نکنه منظورش فلان بوده
همه رو با استفاده از علم مزاج شناسی گفتم، میشه خیلی از نکات منفی رو هم با تغذیه اصلاح کرد، البته به راحتی میتونی یاد بگیری و تو زندگی کلی به درد میخوره، من خودم یه ساله یاد گرفتم یه جورایی انگار طالع بینی میکنی ولی در واقع شگفتی خلقت و قدرت خداونده
من هم شرکت سروش ثامن رفتم مصاحبههم شرکت اقای شیریکدومشون واسم خوبه؟ رضایت موفقیت و شاید ازدواج برام ...
فال که نمیتونم بگیرم😅
ازدواج رو خدا از جایی سر راهت میذاره که فکرش هم نمیکنی، جایی برو سر کار که مطمئن باشی به اعتقادات درستت لطمه نمیزنه، برای خدا انتخاب کن تا خدا برات بهترینا رو انتخاب کنه