من سه ساله کنکور میدم و درواقع دوسال پشت کنکور بودم و مدرسه خیلی بدی خوندم یعنی کلا و هیچ کلاسی ثبت نام نکردم و خودخوان بودم سال اول خوب نخوندم و هدفم پشت بود و سال دوم و امسال خیلی خوندم نمیدونم درست یاغلط تو انتخاب رشته فقط شهر های نزدیکم رو زدم و روزانه نزدم به خاطر محرومیت و در آخر یه رشتهی باسوابق آوردم و حسابداری
بابام میگه پشت بمون به خاطر یه رشته درست به خودم دیگه ایمانی ندارم نمیدونم چرا نمیتونم چرا ازدست برنمیاد نگید نخوندی خداشاهده خوندم نمیدونم
شما بودید چیکار میکردید
نمیدانم چه میشود ولی از راهی که سه سال نشد برمیگردم و قلبم آنجا میماند کاش توانش را داشتم و باز ادامه میدادم ولی آخر به کدامین امید خسته ام از نتیجه های تکراری برایم دعا کنید شاید صدای شما به خدای من برسد ولی خوب میدانم هم میییند هم میشنود ولی خب. ❌️به من درخواست نده آقای نامحترم ❌️
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نمیدونم هنوز نمیدونم مشکل کجاست تا جایی خوب پیش میرم این فروردین که میگذره نمیتونم بخونم کلا بهانه نمیارم هرچی میخونم تو مغزم نمیره کلا بعد از عید
نمیدانم چه میشود ولی از راهی که سه سال نشد برمیگردم و قلبم آنجا میماند کاش توانش را داشتم و باز ادامه میدادم ولی آخر به کدامین امید خسته ام از نتیجه های تکراری برایم دعا کنید شاید صدای شما به خدای من برسد ولی خوب میدانم هم میییند هم میشنود ولی خب. ❌️به من درخواست نده آقای نامحترم ❌️
من تجربه خودمو میگم ، منم امسال کنکور دادم و سال سومم قبول شدم ولی به من خیلی سخت گذشت کنکور های این چند سال خیلی غیر قابل پیش بینی هستن هر ثانیه قانون های جدید میزارن اگر واقعا جدی هستی و علاقه داری بله میارزه به تجربه حس قبولی وگرنه که همین رشته رو ادامه بده عالیه همه رشته ها اگر پشتکار داشته باشی آینده خوبی دارند