2777
2789

اعصابم خورده بابام که بیکارذشده دانشگاهم معدلم اومده پایین از اون ور کار نتونستم پیدا کنم یعنی داغونم یه رفیق ندارم چاقم شدم یه پسرم بهم پیشنهاد نمیده

عوضش منو داری هیلیا همینم ندارن غصه نخور 

کودکانه دوستم بدار ‌                                                                             مثلا وقتی مادرت گفت:《این نه !》همان جا بنشین و برایم گریه کن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم ندارم هیچی هیچییییی، مجبور نیستی وقتی الان حالت خوب نیس کاری کنی اگه میتونی فقط نفس بکش همین اینم خیلیه، اگه مجبوری خرجتو دربیاری با بدبختی یه کاری پیدا کن(خودم همینم)، بقیه روزتم فقط بخواب اگه میتونی.

منم روازی سختی رو میگذرونم از استرس و افسردگی گرفته تا سرطان مامانم تازه کلی هم زیر قرضیم روحیه ام هم باخت دادم برای آزمون استخدامی ، چاره چیه باید خودمون جمع و جور کنیم ، زندگی هیچوقت عادلانه نیست 

🪶

خیلی از مشکلاتی که نام بردی حل شدنیه دختر جان 

معدل پایین 

چاقی 

کار 

دوست پیدا کردن 

پیشنهاد رو هم که بی خیال شو و فکرت رو درگیر همین موارد بالا کن. پسر و دوستی جز ضرر هیچی نداره. 

اینا رو که درست کردی ازدواج خوب هم انشاالله پیش میاد

پس ازتو حرکت، از خدا برکت