2777
2789
عنوان

دانشجوها بیان

53 بازدید | 12 پست

وام دانشجویی چیه

من ورودی امسالم کارشناسی پیوسته 

چقدر بهم میدن برا شهریم؟

قسطاش چجوریه

غیر انتفاعی میخوام برم رشته مشاوره

شهریه این ترمم۹میلیونه نمیتونم بدم خانوادم میگن نرو اصلا ولی خودم دوست دارم برم🥲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از دانشگاه بپرس ببین میشه اصلا روشون حساب کرد یا نه. بعضی وام ها هم اینطورین که باید تو همون ترم تسویه کنی. پیامنورم مشاوره داره فکر کنم . احتمالا شهریش هم کمتر باشه. دوست داشتی تحقیق کن

❤️ امام زمانم.. میشه نگام کنی؟ آروم شه زندگیم ؟ ❤️

از دانشگاه بپرس ببین میشه اصلا روشون حساب کرد یا نه. بعضی وام ها هم اینطورین که باید تو همون ترم تسو ...

فک نکنم دیگه بتونم برم پیام

چون این رشته رو اووردم

یکی اونجا دانشجو بود گفت پارسال۱۵تومن میدادن تا چند ترم

خب میدونم چقدر میدن تقریبا ماهی چقدر باید قسط بدم؟

3تومن بعد اتمام تحصیل ازاد رو باید تو پنل کاربریت ببینی چن نوع وام داره صندوق رفاه میفرستت بانک ملی یا مهر یا رسالت مبلغاش خوبه قسطاشم مناسبه فک کنم بلندمدتش سه قسط دریه ترم سودم داره

پارسال۱۵تومن بودامسالو نمیدونماقساطش ماهی دوتومن؟؟

دوتومن مث دولتیا بعد فراغت تحصیله الان شده۳ باقیشم سوددارن یکی بود مبلغ زیادی میریخت بحساب دانشگا براکل تحصیلت یادوسوم فک کنم اونو بگیر

فک نکنم دیگه بتونم برم پیامچون این رشته رو اووردمیکی اونجا دانشجو بود گفت پارسال۱۵تومن میدادن تا چند ...

پیامنور معمولا بدون کنکوره.

❤️ امام زمانم.. میشه نگام کنی؟ آروم شه زندگیم ؟ ❤️