2777
2789
عنوان

توی یک ساختمان زندگی کردن با مادر شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 146 بازدید | 21 پست
بستگی به فرهنگ خانوادگی و شخصیت هر دو طرف دارهمن حاضر نیستم با مادرشوهرم یه هفته هم زندگی کنم چون بس ...

این واسه یکی از اشناهام هست خیلی ذهنم درگیر شده که چجوری میخواد زندگی کنه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیتونی درخونتو قفل کنید بری جایی

خواهرمن کلید رو میزاشت زیرپادری هرکسی ببین هرکسی حتی جاری وبرادرشوهر راحت تو خونش رفت وآمد میکردن وهمه هم میدونستن وعادیه ازنظرشون بازم جاریش به زن داداش من گفته بود فلانی درخونه رو قفل میکنه میره بعنی چی من ازاینکارانمیکردم و... کلا زحمت کلید برداشتنم از نظرش زیاد وطافت فرسا والبته توهین آمیزه باید عین درگاراج بازمیموند خانم زحمتش نشه کلید وخم شه برداره 

من طبقه پایین مادرشوهرم اینا زندگی میکنیم دو سه ماه اول هیچ رفت و امدی نداشتیم و بشدتتتت رابطمون بد بود اونم بخاطر رفتار پسرش و خودش. بعد از ۶ ماه که داره از عروسیمون میگذره باهاشون و باهامون خوب شدن . اما اصلا نه من نه اونا تو کار هم دخالت نمیکنیم . بیرون میریم در و میبندیم مثل دوتا خاتواده جدا. مزیت هاش اینکه مثلا پدرش از وقتی خوب شدیم هرروز صبح نون تازه میاره برامون یا هرچیزی میخره هوسی برا ماهم میاره من نمیگیرم دیگه خیلی اصرار میکنن میگیرم. تو رفت و امدم دخالت نکردن البته من اصلا رفت و امد ندارم😐 چون اصن شوهرم نمیذاره تنها جایی برم. 

اما خواهرشوهرم با مادشوهره و میگه تا پاشو میذار۶ بیرون شریع امار میده به پسرش که زنت رفت یا اگر خاتوااه طرف بیان فرداش یه دعوا میندازه . 

هم میشه رابطه خوب داشت هم بد . من اوایل بی سیاست بودم الان با سیاست رفتار میکنم یکم و اعصابم اروم تره. 

همه چیز بستگی به اخلاق خانواده طرف و خصوصیات خود فرد داره. 

من طبقه پایین مادرشوهرم اینا زندگی میکنیم دو سه ماه اول هیچ رفت و امدی نداشتیم و بشدتتتت رابطمون بد ...

البته ما که اینجا زندگی میکنیم از روی اجباره چون شوهدم کارگره و تازه یسالم نشده ازدواج کردیم . اگر پول پیش هم داشتیم اصلا نمیموندیم‌. 

خلاصه همه چیز برمیگرده به خصوصیات دو طرف و نمیشه گفت خوبه یا بده. هم بده هم خوبه😑