2777
2789

بدرد نمیخوره باید کلا همه ظرفا رو پاک کنه ولی من میدونم نمیتونم همه ظرفا رو بشورم گاهی اوقات نیازم میشه خدا کنه برای خریدنش منصرف نشن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راست گفته دیگه مثلا نمیشه که دونه های برنج رو بشقاب بزاریش داخل ظرفشویی

یه صلوات برای خوب شدن رابطه ی شوهرم با بابام بفرستین.خیلی تو عذاب هستم ودلتنگشونم.ممنون اگه صلوات بفرستین و دعا کنید.
فروشنده

خسته نباشه واقعا ‌

من اصلا تمیز نمیکنم .نصاب به من گفت فقط در حد هسته خرما یا زیتون نباشه حله ‌

نمیخواد برنج و ..از روش پاک کنی .خودشون فیلت ر دادن دیگه

⭐️🌟✨️🌟پشتیبان گروه 3️ ستاره🌟✨️🌟⭐️      

باید کلا برنج و پاک کنی از روی بشقاب ها،اگه پاک نکنی میره تو ماشین خراب میشه

فقط 3 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

متاهل و متعهد آقایون سایت درخواست دوستی ندید لطفااااااا،اگه درخواستی ببینم ازش،کاربریشو میدم دست نینی یار تا کاربریشو مسدود کنن

اگر دونه برنج بمونه چی میشه

خب اگه غذا بزارید بمونه داخل ظرفشویی ظرف ها اولا تمیز نمیشن

بعدم فیلترش خیلی زود خراب میشه و خیلی چیزای دیگه

یه صلوات برای خوب شدن رابطه ی شوهرم با بابام بفرستین.خیلی تو عذاب هستم ودلتنگشونم.ممنون اگه صلوات بفرستین و دعا کنید.

حالا در این حدم نیاز نیست پاک کنی،آشغالای درشت پاک بشه کفایت میکنه،برنج مونده داخل بشقاب هم با قاشق بردار دیگه قرار نیست دستمال بکشی که،تازه همون دونه برنجم اگر پاک نشه اشکالی نداره

بلندترین فریاد من سکوت من است...