2777
2789

انواع داروها دارم از پماد ها گرفته تا سودا کرم 

اما از بس درمونده شدم نمیدونم چ کنم سودا کرم ک میگن س بار بیشتر نباید استفاده بشه چون پوست رو بیشتر حساس میکنه من خو روزی ده بار باید نوزاد بشورم و بزنم چیزی 

روغن کنجد هم از دیشب میزنم دوباره دلم جا نگرفت گفتم دوا ابی بگیرم 

روغن ارده بزن

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اتفقا از دیشب زدم تاالان دیگ تصمیم گرفتم نزنم از بس درموندم بخدا طاقتم نمیاد هی بزنم تاچندروز از این ...

احتمالا حساسیت به پوشکش داره مارکش عوض کن ان ان و وازلین کالاندولا رو مخلوط کن با ادو بزن یه لایه ضخیم

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
میگن زیاد خوب نیست بحصوص واسه نوزاد وگرنه دیروز خریوم هرکی ی چیز میگ

دخترمن کوچک بود به برند مای بی‌بی حساس بود وحشتناک سوخته بود اینم تجویز دکتر بود من که راضی بودم فقط ان ان چون خیلی قوی باید مقدارش خیلی کمتر باشه 

احتمالا حساسیت به پوشکش داره مارکش عوض کن ان ان و وازلین کالاندولا رو مخلوط کن با ادو بزن یه لایه ضخ ...

ن نداره بالا ذکر کردم بخاطراسهال اینطور شده وگرنه ۳ ۴ ماهه ک داره مای بیبی استفاده میکنم