2777
2789

یجها میخوام تغییر رشته بدم ب حقوق

قصدمم صرفا گرفتن مدرکه کارشناسی حقوقه

فقط مدرکشو میخوام

رشته سختیه؟؟؟؟ چطوریه لطفا توضیح میدین

بله سخته 

اگر علاقه نداری نیا چون به مرور خسته ات میکنه مدام خوندن قوانین تفسیر و استدلال

وکیل پایه یک دادگستری👩‍⚖️⚖️ هرسوالی درمورد رشته حقوق و ازمون وکالت و قبولی در اسکودا داشتید با کمال میل راهنماییتون میکنم. اما با عرض پوزش توی سایت مشاوره حقوقی نمیدم 🌹🥰 درخواست دوستی قبول نمیکنم 🌻خیانت فقط جنسی نیست ، خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری به ترتیبی که در آن لحظه کاری کنی ، که اگر عشقت یا همسرت شاهدت بود نمیکردی 🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه برای من که سخت نبود جذبت میکنه یه چیزی مثل اطلاعات عمومیه که به اطلاعاتی که تو زندگی و جامعه خیلی بهشون برمیخوری و نیاز داری اضافه میشه بخصوص در حد صرفا گرفتن مدرک کارشناسی اوکیه

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚

خیلی شبیه ب هم درساش؟؟؟

توی دروس تصول فقه و متون فقه شبیه ههم هستن و پیچیدگی زیاد دارن 

توی قوانین هم بله مواد بشدت به هم نزدیکن و شاید با تبصره ها بشه تفاوتشون رو متوجه شد به خصوص توی قانون مدنی و قانون مجازات ..‌

وکیل پایه یک دادگستری👩‍⚖️⚖️ هرسوالی درمورد رشته حقوق و ازمون وکالت و قبولی در اسکودا داشتید با کمال میل راهنماییتون میکنم. اما با عرض پوزش توی سایت مشاوره حقوقی نمیدم 🌹🥰 درخواست دوستی قبول نمیکنم 🌻خیانت فقط جنسی نیست ، خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری به ترتیبی که در آن لحظه کاری کنی ، که اگر عشقت یا همسرت شاهدت بود نمیکردی 🌹

مطالبش پیچ در پیچه؟

بله .

عزیزم ممنونممطالبش شبیه همه یا پیچ در پیچ نیست؟؟؟ ک ادم قاطی کنع

نه اصلا 

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚

ممنونم عزیزم

موفق باشی گلم