2777
2789

هرچند الان حمله میکنید بهم ک باید اینجور باشه 😒 یکم بعضیا خوش ذاتتر باشن بد نیس ! خوتستم برا بچه داداشم لباس بخرم از داداشم پرسیدم چ رنگی دوسداری براش بخرم . اونم به زنش گف و گف بیا تو بگو چ رنگی . زنش گف کیه .. گف فلانی ( من) گوشیو نگرفت ولی دستور رنگ رو داد ! الان میگید خب به اون زنگ نزدی ! یا باید میزدی ! هیچ بایدی نیس . خواستم کادو بخرم به سلیقه داداشم حالا زنش نظر داد ایراد نداره فقط گوشیو نگرفت بهم برخورد . پس میگف هر رنگ دوسداره بخره دیگه 😒

با احترام🙏زیر ۱۸ سال نظر ندن ریپ هم نزنن🙏

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

حتما یکاری کردین

عروس تون

اینجوری برخورد کرده

وگرنه هیچ عروسی اینجوری نمیکنه

ننیشه یه طرفه قضاوت کرد

باید حرفای اونم شنید

نظر کاربرای سینه چاک عروسا به این تاپیک

(👰‍♀💍)از کاربران نی نی سایت درس های زیادی گرفتم یاد گرفتم طرز فکر همه انسان ها شبیه من نیست و همه آدمها با اعتقادات خودشان زندگی کنند پس از هرکسی انتظار هر‌گونه رفتاری را داشته باشم❤️به هیچکس اعتماد نکنم شاید متشخص ترین افراد فیکی بیش نباشند❤️احترامم نسبت به افراد را به شعورشان گره بزنم❤️بیش از حد با کسی بحث نکنم چون آرامش خودم از بین خواهد رفت❤️آدمهای بی ادب و عقده ایی را درک کنم شاید گذشته تلخی آنها را به اینجا رسانده❤️

بابا چ ربطی ب زنش داشت 😐 داداشت خودش سلیقه زنش براش مهم بود بعد تو گیرشو به عروستون میدی ؟ بعد ادعا ...

اصلا فهمیدی چی شد ؟! باشه تو خوبی درسته🖐

برا چی باید گوشی رو بگیره تو زنگ زدی به گوشی داداشت نظر اونم نپرسیدی داداشت پرسیده دقیقا برا چی باید گوشی رو بگیره تو بهتر بود بگی گوشی رو بده زنداداش

نَدین ،حالا این همه دادین چی شد؟؟؟؟ دستو میگم😎😐
بچه ها الان بحث سر رنگ واینا نبستمیگه حتی گوشی رو نگرفت😐

خب چه ربطی داره مگه قرار بود اینا صحبت کنن؟ پسره پشت گوشی ازش سوال پرسید اونم گفته 

الان کسی به گوشی تو زنگ بزنه تو میدیش دست یکی دیگه ؟ ک چی؟

حتما یکاری کردینعروس توناینجوری برخورد کردهوگرنه هیچ عروسی اینجوری نمیکنهننیشه یه طرفه قضاوت کردباید ...

والا هیچ کار . اسمشو بدون جان نمیگم . سالی یکی دوبار بیشتر نمیرم . اونم برم بچشو یا نگه دارم یا کاراشو باهاش کنم میگم خسته نشه . اابته ایراد اینه از یه خانواده دختر گرفتیم ک همسطح ما نبود و الان تازه بدوران رسیده شده خدارو هم بنده نیس

خب چه ربطی داره مگه قرار بود اینا صحبت کنن؟ پسره پشت گوشی ازش سوال پرسید اونم گفته الان کسی به گوشی ...

اخه بی ادبیه عزیزم

باید ی حال واحوالی می پرسید بعد میگفت مثلا این رنگی رو بخر