2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی چی صبر کن تا هشت هفته دیده میشه . از هفته چهار به بالا کیسه دیده میشه و هفت هم جنین و ضربان . ح ...

هنوز نبردم دکترم ببینه.الان سونو دادم.اما دکتر سونو میگفت احتمالأ بارداری.دو هفته دیگه بیا.الان زوده.خیلی استرس گرفتم.

🌹

بنظرم نباید صبر کنن..دکتر من میگفت بتای بالای هزار حتما باید دیده بشه.باید برین دکتر .برای راحتی خیال خودتون.اول ازمایش تیتراژ بتا انجام بدین اگه بالای هزار بود یه سونو واژینال وسونو شکمی یجای معتبر با دستگاه خوب برین.خدای نکرده .نمیخام نگرانتون کنم ک من این مراحل رو گذروندم.ممکنه خارج از رحم باشه.ولی عزیزم اصلا نگران نباش.اصلا.

منم ۵ هفته دوروز سونو واژینال انجام دادم فقط ساک دیده شد اونم دفورمه .لک بینی هم داشتن خیلی ترسیدم دکتر گفت اصلا مهم نیست شیاف داد و گفت هفته بعد برو سونو شاید لقاح دیر انجام شده البته سونو واژینال

الانم استرس دارم اما امیدوارم