2777
2789

یک هفته زدم هر روز دوبار اونم زیاد 

از داروساز پرسیدم گفت نداره لعنت بهش 

پوستم خیلی صاف شد شک کردم 

رفتم پسش داروساز دیگ گفت ۲۰درصد داره 

حالا پوستم بدتر از قبل میشه ؟؟

آخه چرا این دکترا این کرم های دست ساز بی خود رو تجویز میکنن اعتماد کردم بهش اخه😭😭😭

حتما پوستم خیلی نازک میشه 

لطفا برای خوب شدن من  یه صلوات بفرستید ❤️تروخدا برام دعا کنید خواهری کنید در حقم 🙏دعاهام شنیده نمیشه شما دعا کنید برام  که خوب شم به خدا خیلی سختی کشیدم و دارم درد میکشم من جز اینجا کسیو ندارم که درد و دل کنم برام دعا کنید خواهرا🙏❤️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

کلا کورتون برای بدن مضره ن تنها پوستت

درسته تازه همین الان خوندم پوست بدتر میشه 

نمیدونم چرا داده بهم 

لطفا برای خوب شدن من  یه صلوات بفرستید ❤️تروخدا برام دعا کنید خواهری کنید در حقم 🙏دعاهام شنیده نمیشه شما دعا کنید برام  که خوب شم به خدا خیلی سختی کشیدم و دارم درد میکشم من جز اینجا کسیو ندارم که درد و دل کنم برام دعا کنید خواهرا🙏❤️

چه ربطی داره؟ پوستت التهاب داشته توی ترکیبات کرم کورتون استفاده کرده تا التهاب از بین بره . همین

آخه برا پوست خیلی بده نازک میکنه و دوباره اون التهاب بیشتر برمیگرده 

موقتیه انگار یه جور گول 

درسته تازه همین الان خوندم پوست بدتر میشه نمیدونم چرا داده بهم

ب فکرسلامتی مردم نیستن ک

همه آرام گرفتندو شب از نیمه گذشت❤️‍🩹                            آنچه درخواب نرفت چشم من و یادتو بود😔💔

آخه برا پوست خیلی بده نازک میکنه و دوباره اون التهاب بیشتر برمیگرده موقتیه انگار یه جور گول

نه عزیزمی نگران نباش

پسر منم اگزما زده بود بهش پماد ساختنش با کورتون دادن خوب شد . دیگه هم برنگشت