2777
2789
عنوان

خیلی نامیدم چطور ادامه بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 223 بازدید | 25 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب تنهانیستین منم دوتابچه داریم میخام بگم اگه مالیه خداروشکرکن گرفتاری دیگه نباشه

از قبل عید تا الان ۲تا بچه تنهام دیگه کم اوردم

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

با پیک موتوری حقوقش حدودی چقدره

نمیدونم اکثرا بهش سرویس کم میدن

شهر دیگه اس

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

همسرتون کجان مگه نمیگین پیک موتوریه

ی شهر دیگه رفت کار خوب پیدا کنه قبل عید نوروز رفت پیدا نکرد پیک موتوری شد

ی شهر دیگه رفت کار خوب پیدا کنه قبل عید نوروز رفت پیدا نکرد پیک موتوری شد

پناه برخداعزیزم هرزندگی فرازونشیب داره من همسرم ۱۴سال معتادبود باهاش سرکردم خدامیدونه چیابه سرم تومد امیدت ب خداباشه

امضای خداپای همه ی آرزوهاتون....ر

پناه برخداعزیزم هرزندگی فرازونشیب داره من همسرم ۱۴سال معتادبود باهاش سرکردم خدامیدونه چیابه سرم تومد ...

وای عزیزم چی شما کشیدی 

بابامم بود این شرابط

درسته که تو منو تو تایپیکم مسخره کردیاما من برات بهترینارو میخامبرو سر کاراولین حقوق رو بگیری حس زند ...

مسخره نکردم نظرمو گفتم

فقط عنوان تامیک رو بد زدی 

ادم موفقی هستی ولی خب اینکه بگی چ شخصیتی باید باشه برای ازدواج و فلان

۱۵سال پیش سر کار میرفتم کاری ک الان ارزوی خیلی ها هست. ولی خب روزگار بد اورد برام