2777
2789
عنوان

کادو روز دخار چی گرفتینن😍

| مشاهده متن کامل بحث + 544 بازدید | 78 پست
عزیزدلم من سوادم بالاس مطالعه ام زیاد دارم چه کتاب چه پادکست چه سمینارهایی که شرکت میکنمما داریم ذوق ...

باشه بابا خوش باشی😁😁 من نمیتونم خودمو به خواب بزنم و الکی خوش باشم حقیقتش  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من هر وقت تاپیک میزنم یکی یچیزی میگه من تعلیق میشم🥴

دیگه نمیخوام تعلیق شم😂😂

این کاربر به علت کم خوابی، استرس، نگرانی، فشار درس، خانواده، جامعه، اطرافیان و سایر، از اعصاب و رفتار درستی برخوردار نمی باشد، از توقعات خود بکاهید.
خب من ساعت نمیخواستم😮‍💨 رومم‌نشد بهش بگم نمیخوام

کادو هر چی باشه با ارزشه قدرشو بدون و ذوق کن واسش

این کاربر به علت کم خوابی، استرس، نگرانی، فشار درس، خانواده، جامعه، اطرافیان و سایر، از اعصاب و رفتار درستی برخوردار نمی باشد، از توقعات خود بکاهید.
هیچ

بیا من بهت بوس کادو میدم💋

فقط مادرشوهر

به فکر پسرش بوده 😆

فقط 26 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
نامزدم دسته گل گرفت:)🫶

پایدار باشید😍

رژلب مایع و جامد، دوتا پد صورت ، ماسک صورت خودمم ماسک و لاک و پد و کش مو برا جاریم برا ابجیمم عطر

مبارکهه 

چه عجیب واسه جاریت کادو گرفتی

همچنین خوشگلم 🫶

♥️💋

برا من هیچکس کادو نگرفتم حتی یک تبرکم نگفتن🥲💔

فدا سرت حواسشون نبوده 

خودت یچیزی میگرفتی واسه خودت

خب روز دختر همون ولادت حضرت معصومه مگه نیس چند تا روز دختر دارین ؟ این روز جهانی دختر اصلا به معنای ...

ای بابا شما هم که اصلاً حرف رو نمیخوای بفهمی ، میگن به کسی که خودش نمیخواد چیزی رو بفهمه هیچ جوره نمیتونی چیزی رو حالی کنی همینه ها … 😊

ممنون عزیزم شما مطالعه کردید کافیه با خودتون خوش باشید لطفاً با ما کاری نداشته باشید ما دوست داریم هر روز رو جشن بگیریم و کادو بگیریم و کادو بدیم . شما مطالعه کن .

من یک زن توانمند ، آگاه و عاشق هستم .