2777
2789
عنوان

مهندسی صنایع قبول شدم برم

| مشاهده متن کامل بحث + 201 بازدید | 33 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مهندسی صنایع عالیههه

واقعا؟

ارزششو داره برم از شهرمون 1100 کیلومتر دوره

میناب هم دانشگاه تاپی نیست

من ارتودنسی هم دارم هی باید برم و بیام   واسه همین دو دل شدم

اه نه بابا اسکلی مگه بدرد نمیخوره بخوای حتی تو شهر خودتون برید چه برسه هزارکیلومتر اونورتر

وا. چرا این حرفو میزنی؟ من و تمام هم کلاسیام‌چه داخل کشور و چه خارج خیلی راحت کار پیدا کردیم و واقعا هم جای پیشرفت داره

وا. چرا این حرفو میزنی؟ من و تمام هم کلاسیام‌چه داخل کشور و چه خارج خیلی راحت کار پیدا کردیم و واقعا ...

الان خارجی گلم؟‌ منم درحال تحصیل تو این رشته ام.

شاید فقط باید خودم رو به "یه لیوان چای" برسونم و به هیچ چیز فکر نکنم. 

من نه. دوستام رفتن آلمان، کانادا، آمریکا و کار میکنم.خودم ایرانم و راحت بعد کارآموزی کار پیدا کردم.

من الان ترم سه هستم. چجوری میتونم همراه با درسم تو این رشته کار پیداکنم؟ کجا برم؟ واسه کارآموز شغل میدن؟ شدیدا نیاز دارم...چون پیام نور میخونم، وقتِ کار کردن رو دارم.

من الان ترم سه هستم. چجوری میتونم همراه با درسم تو این رشته کار پیداکنم؟ کجا برم؟ واسه کارآموز شغل م ...

نمی دونم اینو. من بعد کارآموزیم مدیر همون کارخونه بهم پیشنهاد داد بمونم. کارآموزی برو شرکتهای تولیدی و کارخونه های با نیروی تعداد زیاد. احتمال کارگیری آوردن زیاده

نمی دونم اینو. من بعد کارآموزیم مدیر همون کارخونه بهم پیشنهاد داد بمونم. کارآموزی برو شرکتهای تولیدی ...

مرسی مهربونم بابتِ راهنماییت ♡

جانم؟

من رشتم تجربیه وسال اولی بود که کنکور میدادم واصلا درس نخونده بودم رتبه 52 هزار منطقه 3 شد دولتی مجاز نشدم با آزمون فقط براساس سوابق

حالا مهندسی صنایع وسیستم ها دانشگاه هرمزگان محل تحصیل مجتمع آموزش عالی میناب روزانه قبول شدم

آزاد هم علوم و مهندسی صنایع غذایی مرکز استانمون که خوابگاه هم باید بگیرم 

از لحاظ مالی اوکی نیستیم و دولتی رو ترجیح میدم

از اونور میناب از ما 1100 کیلومتر فاصله داره 

منم ارتودنسی دارم و باید برم بیام هم راه دور هم هزینه

اذیت شدنش و عقب افتادن از درس هم به کنار

خونوادمم با راه دور مخالفن

از اون طرف هم من آزاد و با سوابق انتخاب رشته کردم که محرومیت نداره و میتونم نرم و بمونم پشت کنکور چون سال اولم بود ولی شرایط پشت کنکور موندن هم جور نمیشه

حالا درباره این رشته سوال دارم با این شرایط میارزه برم؟

راه دور و دانشگاه هم خوب نیست  شهرش هم طوری نیست که زیاد کارخونه وشرکت و موقعیت کاری داشته باشه البته فکر کنم اطلاع دقیق ندارم

من رشتم تجربیه وسال اولی بود که کنکور میدادم واصلا درس نخونده بودم رتبه 52 هزار منطقه 3 شد دولتی مجا ...

گلم من ورودیه پارسالم. دقیقا مشکله خودتو داشتم، رشته م تجربی بود، با سوابق هم زدم پیام نور و هم دولتی. دولتیه تبریز و پیام نوره شهره خودمون اوردم‌.‌ که آخر رفتم پیام نور و از انتخابم راضیم. بنظرم شهرستان زیاد خوب نیست. باتوجه به مشکلات و ارتودنسی و اینا گفتی، میتونی واسه بهمن ثبت نام کنی بری پیام نور، خیاله خودتم راحت کنی. و اما در رابطه با توضیح این رشته:

تا اینجا که من راضی بودم. سخت که خب دانشگاه با دانشگاه فرق میکنه، من پیام نور میخونم، بیشتر خودخوانه و یکم واسه ریاضی و آمار سخته، بقیه ش حفظیه. و من به شخصه ویدئو های اینارو از یوتیوب دنبال میکنم. سخت نیست، تو آزاد میخوای بخونی، پس بهت جزوه میدن، همونو میخونی میری امتحان میدی‌. با شرایط من سخته، با شرایط تو راحته. این از این...

و اینکه در رابطه با بازار کار که صنایع جوریه که همه چی بخوابه از لحاظ اقتصاد و هرچیز دیگه ای، باز جامعه نیاز به یه مهندسه صنایع داره، چه تو کارخونه ها، چه تو شرکت ها، چه تو خصوصیا، و چه تو بسته بندیه دارو ها. و یکی دو ترم که خوندی میتونی همراه با دانشگات، در رابطه با رشته ت شغل هم پیدا کنی و مشغول به کار شی. من انتخاب کردم، چون واقعا تنوع زیاد داره. از بخشِ کارشناسیش به بخش کارشناسیه ارشد، یه آزمون داره، اگه نمره خوبی بگیری، میتونی بری دانشگاه دولتی، ادامه درستو بخونی بدونه هیچ هزینه ای. و اینکه ۴ سال کارشناسیه، ۲ سال ارشد و ۲ سال دکترا. واسه مهاجرت که عالیهههه، فقط واسه برزیل زیاد جالب نیست! وگرنه کشور هایی از جمله آمریکا، کانادا ، ایتالیا، آلمان خواستاره مهندسیه صنایع و سیستمه. از کارشناسی به کارشناسیه ارشدت، دو شاخه معرفی میکنن، یکی شاخه مدیریت، و اون یکی صنعت. شاخه مدیرت از رشته صنایع و سیستم یعنی برنامه ریزی و مدیر و تصمیم گیر و حساب کتابه. یعنی مثلا تو یه شرکت داروسازی، تو میای حساب میکنی که باید چقدر دارو وارد باشه تا بازخورد خوبی داشته باشه، تقریبا یه چی تو این مایل هاست. و اون یکی هم صنعته، که در رابطه با هوش مصنوعی و نرم افزار و سیستم و اینجور چیزاست. تو میتونی از طریق صنعت به هر چیزی که علاقه داری بری. مثلا صنعت رو انتخاب میکنی ، به بازیگری علاقه داری، کم کم میتونی بری تو صنعت بازيگری، اینجوریه. و ترم های وسط باید بری دو تا نرم افزار یاد بگیری حتما، اگه یاد نگیری اصلا مدرکت کلا بی فایده میشه. خلاصه که من خیلی راضیم. اگه برگردم عقب بازم همین رشته رو انتخاب میکنم‌، چون داریم میریم به سمت تکنولوژی، و لازمه یه تکنولوژیه خوب، برنامه ریزی و مدیریت و تصمیم گیریه قویه. که مختص مهندس های صنایع اس. نه تنها این، بلکه اسمش مهندس صنایع و سیستمه، سیستم یعنی یادگیریه هوش مصنوعی، نرم افزار های سخت و نرم و کامپیوتر وووو...که واقعا تا یکی، دو ساله آینده شک ندارم همه از پزشکی و دندون، هجوم میارن به این رشته. و در رابطه با درآمد هم از ۲۵ میلیون شروع میشه تا ۱۰۰ میلیون. بستگی داره چند جا کار میکنی و دولتیه یا خصوصیه. خب خصوصی باشه، ۵۰ میلیون. دولتی باشه ۴۰ میلیون‌. چند جا کار کنی خب این عدد هارو ضربدره هر چندتا جا که کار میکنی، بکن تا حقوقت بدست بیاد. 

موفق باشی عزیزم. هر سواله دیگه ای داشتی درخدمتم‌.

مهندسی صنایع خوبه

رشته ی آسونیه و دردسر نداره 

بازار کارش اما یا استارت آپه یا شهرکهای صنعتی یا شرکته های دانش بنیان (اینی که تو دوستام که صنایع خوندن دیدم)

برای مهاجرت هم رشته ی خوبیه

اما شهرش دوره و کلی دردسر داره رفت و آمد و ایناش

حالا اگر شهر بزرگی بود و دور بود باز یه چیزی، اما...

صنایع غذایی را واقعیت نمی دونم بازار کارش چجوره

قبلا مهندسی صنایع ابهتی داشت.الان چجوری با این رتبه قبول شدید؟تازه مربوط به رشته ریاضی هست.تجربی نمیگرفت قبلا.در واقع هم ذهن ریاضی خوبی میخواد. بخوای توی کارش پیش بری باید ذهن و قدرت تحلیل خوب داشته باشی.رشته خوبی هست اما به شرطی که توش توانا بشی نه اینکه هر روز بری سر کلاس و برگردی.باید یاد بگیری و البته دانشگاه خوب و استاد خوب هم خیلی براش شرطه مثل بقیه رشته های مهندسی.میتونی بری داشنگاه پایین اما خوب بخونی و بعدش ارشد حتما بری داشنگاه تاپ.اما 1000 کیلومتر رفت و امد برای حداقل 4سال را باید بسنجی که تواناییشو داری تحمل کنی یا نه.