2777
2789
عنوان

میخوام با خدا دوباره دوست بشم

64 بازدید | 8 پست

میخوام دوباره با خدا دوست بشم ولی نمیتونم 😔بارها گفتم از امروز دیگه مثل قبلا نماز میخونم ولی فقط تصمیم گرفتم و عمل نکردم گفتم از این به بعد قرآن میخونم صلوات میفرستم نتونستم 😔هم دلم میخواد هم روحم سنگین شده یه سنگینی تو وجودم مانع میشه 😔😔😔خسته شدم از این وضع 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بااااااید از نماز صبح شروع کنی تا بشه ادامه داد

تصمیم میگیرم شروع کنم ولی نمیتونم انجام بدم یه چیزی تو وجودم مانع میشه 😔اگرم بخونم یکی دو روز بعد ول میکنم 

ولی نماز خیلی آرامش داره از وقتی نماز نخوندم دیگه، آرامش از زندگیم رفت 

کمال گرا نباش شروع کن امروز فقط پنج تا صلوات بفرست فردا ۱۰ تا .....

😔دو سه روز که انجام میدم بعد دیگه ول میکنم یه چیزی تو وجودم انگاری مانع میشه حس سنگینی دارم آرامش هم ندارم تو زندگیم 

😔دو سه روز که انجام میدم بعد دیگه ول میکنم یه چیزی تو وجودم انگاری مانع میشه حس سنگینی دارم آرامش ه ...

این کارو بکن حتما نتیجه میده:

یه دفتر بردار خط کشی کن کل 30 روز ماه رو 

روز اول و تاریخ بزن و هر روز جلوش تیک بزن

نمیخواد یهو کلی ذکر بگی و قران و نماز شب

از نمازهای یومیه و واجب شروع کن و به همین روش که گفتم بعد انجامشون تیک بزن 

این کارو یکماه پشت سر هم انجام بده بهونه نیار و ببین چقدر دیگه سخته ترکش کنی

این کارو بکن حتما نتیجه میده:یه دفتر بردار خط کشی کن کل 30 روز ماه رو روز اول و تاریخ بزن و هر روز ج ...

باشه خیلی ممنون امتحانش میکنم 😔دعا کن با خدا مثل قبل دوست بشم و نماز بخونم و ذکر بگم بنده خوبی بشم خیلی پشیمونم از کارایی که کردم و گناهایی که انجام دادم 😔😔 دعا کن خدا ببخشه منو 

ممنون از اینکه وقت ارزشمندتون رو در اختیارم گذاشتید 

بهترینا رو برات آرزومندم 

حق نگهدارت 

باشه خیلی ممنون امتحانش میکنم 😔دعا کن با خدا مثل قبل دوست بشم و نماز بخونم و ذکر بگم بنده خوبی بشم ...

خواهش میکنم عزیزم یه دفتر بردار روش بنویس دفتر اعمال معنوی..من همین کارو کردم خیلی حس خوبیه تمام کارهای معنوی رو توش بنویس و تیک بزن

مثلا روزی 5 صلوات بعد جلوش تیک بزن با تاریخ و روز

نمازها هم همین 

خودت تیک ها رو میبینی کیف میکنی

مطمئنم همه چیز خوب پیش میره و اینجا بهم گزارش میدی

منم از دعای خیرت فراموش نکن گلم

تصمیم میگیرم شروع کنم ولی نمیتونم انجام بدم یه چیزی تو وجودم مانع میشه 😔اگرم بخونم یکی دو روز بعد و ...

ببین اگه دو سه روز را رد کنی دیگه نمیتونی نخونی چون اثراتش را تو زندگیت میبینی

زندگیت نظم میگیره آرامش پیدا میکنی

یه تکیه گاه پیدا میکنی

❤️ یا زهرا سلام الله علیها ❤️