2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند وقته گوشی داری مگه 

من اوایل مامانم اینطوری بود هی می گرفت هی چکش می کرد الان دیگه ۵ یا شش سالی میشه دارمش دیگه مهم نیست براش میدونه دختر سر به زیری ام کار بدی نمی کنم😅

بزرگترین *درد و رنج*،،،درد و رنج تبدیل نشدن به کسی یه که توانایی شو داشتیم .....

نه 

سلیطه بازی بر دلایل گیر بودنشون اضافه میشه

دیشب همه شب در برم آن سلسله مو بود             من بودم و او بود           می بود و سه تاربود و صبا بود و سبو بود  من بودم و او بود   دامان چمن پر گل و در دامن گلزار        من بودم و دلدار   مه دلکش و گل نغز و هوا غالیه بو بود    من بودم و او بود

چند وقته گوشی داری مگه من اوایل مامانم اینطوری بود هی می گرفت هی چکش می کرد الان دیگه ۵ یا شش سالی م ...

۸ سالی هست

نه من سربزیر نیستم خیلی شیطونم و...

کاربری دست دونفره(دو دوست همسن)

سنت چقدره 

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

۸ سالی هستنه من سربزیر نیستم خیلی شیطونم و...

پس برا همین نگرانن و هنوز چکت می کنن سلیطه بازی دراوردن هم فک نکنم راهکار باشه چون بیشتر شک می کنن 

بزرگترین *درد و رنج*،،،درد و رنج تبدیل نشدن به کسی یه که توانایی شو داشتیم .....

مگه میشه اصن بدون موبایل؟ میدونن اصن تو چه قرنی دارن زندگی میکنن؟ من همههه کلاسام انلاینه همه چیزام جزوه و ازمون و فعالیت هام روی ایپدمه 

منو اونا جر و بحث داریم ولی دیگه کاری به موبایلم ندارن