2777
2789
عنوان

هنوز موندم چه رشته ای برم😔

84 بازدید | 9 پست

از بهمن میخوام برم دانشگاه ولی نمیدونم چه رشته ای برم قصد دارم پیام نور غیرحضوری بخونم 

علوم تربیتی که میگن اشباع شده بدرد نمیخوره 

روانشناسی هم دوس ندارم و بازم اشباع شده 

نمیدونم چه رشته ای بخونم که اگر فردا روزی خواستم شاغل شم بدردم بخوره

چشمام عسلی نیست ولی چشم عسلی هارو خیلی دوست دارم😍😁 برام دعا کنین به خواسته هام برسم😊😍

من حسابداری میرم بهمن

موفق باشی عزیزم 

متاسفانه به حسابداری علاقه ندارم وگرنه حسابداری انتخاب میکردم

چشمام عسلی نیست ولی چشم عسلی هارو خیلی دوست دارم😍😁 برام دعا کنین به خواسته هام برسم😊😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه رشته هایی هست ،؟

علوم تربیتی، روانشناسی ،حسابداری ،مدیریت بازرگانی،  حقوق، اقتصاد ،مشاوره ،مهندسی کامپیوتر، مترجمی زبان، صنایع

اینا پیام نور بود ولی نمیدونم کدوم برم به درد بخوره

چه رشته هایی هست اگر مشاوره هست حتما برو بهترین رشته انسانی برای بازار کارمن پیام نور زدم این رشته ا ...

پایین تر گفتم به یه دوست عزیزی 

بخون ببین کدومش بهتره 

اره مشاوره هست ولی اگه بخوام رشته این مدلی انتخاب کنم ترجیحم با علوم تربیتی و روانشناسیه

پایین تر گفتم به یه دوست عزیزی بخون ببین کدومش بهتره اره مشاوره هست ولی اگه بخوام رشته این مدلی انتخ ...

من بهت بگم چون کلی خوندم مشاوره  مدیریت بازرگانی علوم تربیتی روانشناسی اینا به ترتیب بازار کار 

یارم  همه دنیام 😍🫂🧿