2777
2789
عنوان

قبولی ها دو دسته ن امسال 😐😂

278 بازدید | 14 پست

یا آزاد یا علوم پزشکی سنندج انقد اینا رو من دیدم 😂 حس میکنم دارم تاپیک تکراری میبینمممم... تبریک میگم به همه ی دوستان .

ایشالا وقتی رفتید دانشگاه اگه آدرسی چیزی خواستید یا میتونید نقشه ی دانشگاه رو دانلود کنید که خیلی راحت تره .. اگه نه از مامورای حراست و نگهبان بپرسید ترجیحا .. بعضی دانشجو ها کرم دارن آدرس اشتباهی میدن واقعا نمی‌دونم چه مرضی دارن

تاریخ سخن خواهد گفت🕊️                                              من فمنیست نیستم!برابری نمیخوام! من خواهان برتری ام🌝زن سالاری😌پلویوفیلیا:کسی که عاشق بارونه و با بارون احساس آرامش می‌کنه:)🌚 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خوابگاه رو چیکار کنیم خیلی سخته نه?🤦🏻‍♀️😂

نه انقد شیرینه 

.ایشالا که هم اتاقیای خوبی گیرت بیاد اونجا بهشت میشه برات .. خونه م اونجا بود عاشق خوابگاه بودم

تاریخ سخن خواهد گفت🕊️                                              من فمنیست نیستم!برابری نمیخوام! من خواهان برتری ام🌝زن سالاری😌پلویوفیلیا:کسی که عاشق بارونه و با بارون احساس آرامش می‌کنه:)🌚 

این آدرس الکی نشونه ترم بالایی‌ها است دیگه باید بگن ماهم هستین

ما که از این غلطا نکردیم واقعا کار درستی نیست . ولی یه سال بالایی داشتیم عاشق این بود که یه چیزی بگه باعث بشه سوتی بدیم 😐

پلوفیلیا ؟معنیش چیه ؟گرایشه ؟

آره تو امضام هست 💙

من دانشگاه مجازی غیرانتفاعی قبول شدم جالبه ‍؟

واقعا جالبه :)

شما برونگرا هستید من درونگرا هستم و ارتباط برقرار کردن با بقیه برام خیلی سخته

اتفاقا برونگرا نیستم .. ولی توی خوابگاه عوض میشدم اصلا 😐😂

آخه امسال همه ظرفیت تعهدی رو دادن پزشکی سیستان و کردستان

درکل فک کنم ظرفیتش نسبت به رشته های دیگه همیشه بیشتره .. مثلا یه رشته دیگه معمولا ۲۰ تا نهایتا ۵۰ نفر ثبت نام می‌کنه هرورودی .. ولی کلاسای پزشکی اینطوریه که توی یه سالن بزرگ یهو بیشتر از صد تا دانشجو نشستن :/ دوستام که اونجان میگن وگرنه من علوم پزشکی نیستم

درکل فک کنم ظرفیتش نسبت به رشته های دیگه همیشه بیشتره .. مثلا یه رشته دیگه معمولا ۲۰ تا نهایتا ۵۰ نف ...

نه ظرفیت دندان اول ۱۰۰۰ بود شده ۳۵۰۰ امسال یعنی ۳‌.۵ برابر ولی پزشکی ۱۴۰۰ تعدادش ۹۰۰۰ تا بوده امسال شده ۱۳۰۰۰ تا یعنی حتی ۱.۵  برابر هم نشده .بعد چون مهاجرت پزشکی راحت تر از دندانه خیلی از پزشک ها مهاجرت می‌کنند و ظرفیتش همیشه کمه