2777
2789

حضرت علی(ع): از تورات دوازده آیه برگزیدم و هر روز سه مرتبه در آنها می نگرم.

۱)ای فرزند آدم! تا سلطنت من پایدار است از ریاستمداری بیم و ترس به خود راه مده و سلطنت من بر تو ابدی است.

۲)ای فرزند آدم! مادامی که مرا می یابی با کسی جز من مأنویس نباش پس هرگاه مرا اراده کنی مرا پر می بینی و خزاین من همیشه پر و انباشته است.

۳)اي فرزند آدم! تا مرا می یابی به دیگران دل مبند، هر وقت مرا بخواهی مرا به خودت نزدیک و مهربان می یابی.

۴)اي فرزند آدم! من تو را دوست دارم تو هم مرا دوست بدار.

۵)اي فرزند آدم! تا از پل صراط نگذشته ای از قهر وخشم من ایمن مباش!

۶)اي فرزند آدم! همه چیز را برای تو آفریده ام و تو را برای عبادت خودم؛ تو چگونه از من می گریزی؟

۷)اي فرزند آدم! تو را از خاک؛ سپس از نطفه؛ آن گاه از علقه  و سپس از مضغه آفریدم؛ و در خلقت تو در نماندم آیا از یک قرص نانی که می خوری؛ در می مانم؟!

۸)اي فرزند آدم! تو بخاطر ضعف خود بر من غضب می کنی و لیکن به خاطر من بر خود خشم نمی گیری؟

۹)اي فرزند آدم! تکالیف واجب من بر عهده تو است و روزی تو بر عهده من پس اگر در انجام دادن تکالیف واجب من سر پیچی کنی من از بنده پروری و دادن روزی خود داری نمی کنم.

۱۰)اي فرزند آدم! همه تو را برای خودشان می خواهند و من تو را برای خودت می خواهم؛ پس از من مگریز!

۱۱)اي فرزند آدم! رزق وروزی فردا را از من مطالبه نکن؛ همانطور که من عمل فردا را از تو مطالبه نمی کنم.

۱۲)- اي فرزند آدم! اگر به آنچه قسمت تو كردم راضي شوي قلب و بدنت را آسوده مي كنم و ستوده باشي و اگر ناراضي باشی دنيا را بر سرت مسلط مي كنم تا چون آهوي بيابان بدنبالش بدوي و جز به مقدار اندک روزي نيابي و دچار نكوهش گردي!