2777
2789
دقیقا اگ کتکم میزد میگفتن وحشیو فلانو میتونست با ارامش بگه بارامشم میگه میگن نرمال نیست😂😂😂هرجورم ...

اون آرامش تو دعواهای عادیه زنو شوهریه که میگیم .اینجا آرامش معنا نداره همه چیو قاطی نکن شما چت با مرد غریبه کردی راجب سایز یارو بعد شوهرت نرماله؟

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

از تاپیکات مشخصه  شات فیک دوست داری برسرگرمی 

یه زمانی عشق رو‌از ته دل باور داشتم ولی الان اگه خودشو‌جلوم‌ بکشه بگه خیلی دوست دارم نمیگم منم باور ندارم دوس داشتندهیچکسو تو زندگیم تو‌هم باور نکن حتی اگه گریه کرد و گف بدونت نمیتونم باور نکن دوست داره فقط بهت نیاز داره همین

رفتی ۲۲ سانتی پیدا کردی؟

ایرانیه؟

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.
اون آرامش تو دعواهای عادیه زنو شوهریه که میگیم .اینجا آرامش معنا نداره همه چیو قاطی نکن شما چت با مر ...

بابا تادیکاشو ببین همش از شات و اسکرینه همشم فیک غیر نرمال

یه زمانی عشق رو‌از ته دل باور داشتم ولی الان اگه خودشو‌جلوم‌ بکشه بگه خیلی دوست دارم نمیگم منم باور ندارم دوس داشتندهیچکسو تو زندگیم تو‌هم باور نکن حتی اگه گریه کرد و گف بدونت نمیتونم باور نکن دوست داره فقط بهت نیاز داره همین

اخه همیشه همینجوریه🥹

عزیزم قدرشو بدون حسابتو خصوصی کن هرکسی نبینه که بهت پیام بده 

اعصابتم درست کن منم مثل تو بودم هرچی میشد میپریدم به طرف با قرص فلوکستین از این رو به اون رو شدم زندجیم هیلی بهتر شد 

برو دکتر برات قرص مینویسه واقعا مثل معجزس

فیک نیس جون دخترم راسته راسته

جون دختره نداشته و خیالیتو قسم نخور

اصولن کسایی ک این مدلی  هستن دوست دارن شوهرشون گیری دادی بیدادی چیزی کنه میبینن شوهره کاریش نداره اونم میره پی کارای دیگه یا شایدم خیانت و‌دوست پسر و بعدشم طلاق 

دور و برم از این نمونه ها دیدم طرف شوهره بازاریشو ول کرد رفت با ی سطح پایین 

کاربری دومه 😐😐🤐مامان کیان جون و کمند جون چون😍😍 نمیشد اسم کاربری موعوض کنم گفتم فرق نذارم بین بچه هام 🤣🤣