2777
2789
عنوان

فامیلمون دانشگاه قبول شده مامانم از صب داره گریه میکنه🤦🏻‍♀️😭

| مشاهده متن کامل بحث + 464 بازدید | 47 پست
آموزش زبان

ایول 

رشته باحالیه

نه باید زودتر میفهمیدی و نه حتی بهتر عمل میکردی، اون موقع فقط تا همونجا بلد بودی و همون کافی بود...    کاش یه روزی برسه که قبول کنم جمله بالا رو...             کاش انقدر به حسرت هام اضافه نشه......                     کاش برای یک بار هم که شده مامان و بابام و از ته دل خوشحال کنم...... (تونستممممممم، بابام عکسم با افتخار پست کرد و تبریک گفت، گفت آرزومون آرزوهای توعه، مامانمم شیرینی داد به دوستاش. خوشحال ترینم🥰) 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره میخوام معلم بشمسخت نبود برات یکم برام میگی از رشتت؟

ن عاشق رشتم بودم فقط باید ب زبان علاقه داشته باشی توی دو س ترم‌اول راجع ب واژگان و گرامر یاد میگیری گتاب گرامر هم خیلی قطوره😁 ترم ۴ حدودا ب بعد دروس تخصصی میشن روانشناسی جامعه شناسی اینا دارین کلا ب زبان انگلیسیه

آزمایشگاه هم دارین میرین اونجا با هدست لیسنینگ و اینا کار میکنن باهاتون

خیلی فیلم با زیرنویس ببین واس تقویت لیسنینگ عالیه من فرندز و دوران دانشجوییم دیدم

مرسی عشقمزبانت خوب بود قبل دانشگاه؟

بخون تا فوق اینا بخون هم مدرس بشی هم استاد دانشگاه و..یا اگه ترجمه هم دوست داشته باشی عالیه

هیچوقت زبانو ول نکن من متاسفانه ارشد نخوندم پشیمونم بعدم ازدواج کردم کلا همه چی عوض شد..

اره رفتم ۴سال ولی ول کردم خیلی علاقه دارم

باز خوبه ی پیش زمینه ای داری دیگه من سال ۹۹ فارغ شدم شاید کتابایی ک بهت گفتم الان واس شما تغییر کرده باشن.. نمیدونم

دروس عمومی هم دارین مثل هررشته ای

دانش خانواده و انقلاب و چمیدونم ایناها

میشه بگی کدوم شهری

بخون تا فوق اینا بخون هم مدرس بشی هم استاد دانشگاه و..یا اگه ترجمه هم دوست داشته باشی عالیههیچوقت زب ...

خیلی علاقه دارم ولی میگن ازمون آموزش و پرورش سخته میترسم ولی خیلی دبیری رو دوست دارم

همون دیگه برای اینکه بچشو ببره بالا میگه بدون کلاس قبول شده🤦🏻‍♀️میگه دانشگاه علوم پزشکی پرستاری

الان خواهر من یه سال دیگه فک کنم تمومه پرستاری میخونه راضی نیست هر سال کنکور میده 

همچین رشته تاپی هم نیست

امکان نداره هر کی میگه زر مفت میزنه کسی کنکور بدون پشتوانه قبول نمیشه ... قبلا میشد ولی الان دیگه نه 

اصلا برام مهم نیست راجبم چی فکر می‌کنی تو کاملا مختاری که از من خوشت نیاد چون من جوری رفتار نمیکنم که همه ازم خوششون بیاد اگه دیدی وسط بحث جوابتو ندادم حوصله بحث کردن ندارم ترجیح میدم تو نفهمی خودت بمونی با احترام🫠🫡                                         ‌ ‌   کسی با کاربری مرد به قصد آشنایی یا دوستی درخواست بده ، کاری میکنم اسم کاربری من اومد نماز وحشت بخونید🎀                                                                           آقایون برای حفظ کاربری خود و جلوگیری از تعلیق شدن از درخواست دادن به این کاربر خودداری فرمائید باتشکر👍🏻✨

خیلی علاقه دارم ولی میگن ازمون آموزش و پرورش سخته میترسم ولی خیلی دبیری رو دوست دارم

اها استخدامی رسمی میخوای بشی

تو دوران دانشجویی یکم ک پیشرفت کردی برو تو اموزشگاه های زبان شروع ب کار کن تجربه بشه برات

احیانا مشهد نیستی؟

اها استخدامی رسمی میخوای بشیتو دوران دانشجویی یکم ک پیشرفت کردی برو تو اموزشگاه های زبان شروع ب کار ...

اره خیلی دوست دارم مدرسه های غیرانتفاعی هم دوست دارم

نه عزیزم اندیشه‌م