2777
2789

خب من چیکار کنم واقعا علاقه‌ای ب درس نداشتم 

دیروز ک جواب دانشگاه اومد ذوق داشتم ک برم ثبت نام کنم خودم دارم میرم آزاد ولی امروز خبر قبولی اون دختره اومد مامانم فقط داره گریه میکنه دیگه حس و حال رفتن برای ثبت نام خودمو ندارم حالم خیلی بده خیلییییییی

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خیلی خرجش کردن؟ واسه تو چی؟

خب از همون اول میگفتی علاقه ندارم 

اصلا برام مهم نیست راجبم چی فکر می‌کنی تو کاملا مختاری که از من خوشت نیاد چون من جوری رفتار نمیکنم که همه ازم خوششون بیاد اگه دیدی وسط بحث جوابتو ندادم حوصله بحث کردن ندارم ترجیح میدم تو نفهمی خودت بمونی با احترام🫠🫡                            مذهبیون گرامی لطفا ریپ نزنید .باتشکر🤍            ‌ ‌   کسی با کاربری مرد به قصد آشنایی یا دوستی درخواست بده ، کاری میکنم اسم کاربری من اومد نماز وحشت بخونید🎀                                                                           آقایون برای حفظ کاربری خود و جلوگیری از تعلیق شدن از درخواست دادن به این کاربر خودداری فرمائید باتشکر👍🏻✨                                                مطلب بعدی اینکه یسری از تاپیکام صرفا برای ثبت خاطره هست و نه نظردهی برای همین میبندم پس نپرسین🤍🎀

دانشگاه علوم پزشکی

پسد دوست ماما منم پزشکی آورد.. خونه ماقیامت شد 

ازون موقع ۱ سال میگذره و دیگه باهاشون حرف نزدم

همه عمر بر ندارم سر خود ز آستانش، که فقط سپرده ام دل به علی و خاندانش...✨️

خیلی خرجش کردن؟ واسه تو چی؟خب از همون اول میگفتی علاقه ندارم

والا اون موقع ک داشت میخوند میگفت کلی کلاس میرم الان ک قبول شده مامانش میگه هیچ کلاسی هم نرفته بچم

من نه هزینه‌ای نکردم چون هدفم این نبود

چرا واقعا ما باید مسئول افتخار پدر و مادرمون باشیم؟ خب تگه چیزی میخوان خودشون برن بهش برسن‌.

دانشجوی روانشناسی. علاقه‌مند به گربه ها، کتاب ها، هنر و ادبیات ژاپنی. در حال خواندن برای کنکور ارشد و در آرزوی مهاجرت به یکی از کشور های اسکاندیناوی. بسیار خودشیفته، غرب زده و وسواسی. من روانشناس نیستم. من فعلا سال دومم و حتی بعد گرفتن مدرکم قرار نیست درمانگر بشم. پس لطفا رو حرف من در حد کاربر عادی حساب کنین.