2777
2789

واقعا از دست کارای این زن موندم 

سر اینکه اصرار داشت شوهرم منو طلاق بده چون من شاغل و کارمند رسمی نبودم منم بعد دوسال اذیت کردن هاش باهاشون قطع ارتباط کردم هر چند خودش تا دوم دبستان بیشتر درس نخونده ولی انتظار داشت عروس هاش دکتر یا کارمند باشن در حالیکه پسرش نظامیه فقط!!

اونم ارتشی ک ماهی ب زور ۱۸ حقوقشه 

بعد دوسال من خودم چون باردار شدم گفتم کم کم کدورت ها تموم شن مادرشوهر و شوهرمو آشتی دادم ولی خودم نرفتم تا کم کم رابطه ها درست شن چون فکر میکردم بچم ب مادر بزرگ و پدربزرگ نیاز داره و فلان 

الان مادرشوهر احمق من ب جای تشکر عکس زن های لختی واس شوهرم میفرسته چیکار کنم موندم 

من پدرو مادرم وضعشون خوبه یه زمانی دعوا راه انداخت اونا باید خونه و ماشین برا دخترشون بخرن طرف ما رسمه 

پسرمون حیف شد باید باازدواج کردن پیشرفت میکرد ن پسرفت

جواب سلام مادرمو نمیدادن کلا بهمون بی احترامی میکردن الان پشیمونم ک شوهری ک پشتم بود رو با مادرش آشتی دادم افتادم تو گل

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

پدر شوهر خالم برای پسرش یعنی شوهر خالم دوست دختر پیدا میکرد الانم زندگیشون از هم پاشیده چرا اینکارارو میکنن اخه چی تو سرشون هست.

قدیما میگفتن زن نباید سر کار بره ابرو داریم الان دست میکنن تو جیب عروس ؟ 

چرا اشتی دادی اخه خواهر هرچی از خانوادش دور تر باشی برات بهتره