2777
2789

حس میکنم تاپیکش الکیه اگه برید ببینید تاپیکاشو این خانم بشدت نسبت به همسرش شکاکه حس میکنم تخیلات ذهنشو نوشته اومده تاپیک زده انشالله که هیچ وقت هیچ زنی خیانت نبینه ولی عزیز من این چه کاریه میای دروغ تاپیک میزنی واقعا یه وقتهایی اینجا این سایت یه سری از ادمهارو نمیتونم درک کنم

❤خـدای‌قشنگم گشایشی ایجاد کن برای دلهایی که با بغض صدایت میکنند🌱

حس منم بود کلا خانمه شکاکه و مث تو فیلما و داستانای اینستا و رمانا نوشته پیامارو رو کردم جیغ زدم‌ فلان کردم‌بهمان کردم 

مردی ک ریگی ب کفششه صد تا رمز میزاره رو گوشیش پیامای اونجوری  رو هم پاک میکنه 

من یه زن خیلی خوشبختم ، زندگی‌می کنم برای روانه شدن خوشبختی بیشتر 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حس منم بود کلا خانمه شکاکه و مث تو فیلما و داستانای اینستا و رمانا نوشته پیامارو رو کردم جیغ زدم‌ فل ...

صدرصد افرین 

خیلی هم مهم نیست راست و دروغشخیلی از اتفاق ها واقعا تو جامعه میفته شاید از کسی شنیده داره تعریف میکن ...

نه منظورم اینه چرا به عده میان الکی تاپیک های دروغ میزنن که چی بشه کمبود دارن واقعا درک نمیکنم 

نه منظورم اینه چرا به عده میان الکی تاپیک های دروغ میزنن که چی بشه کمبود دارن واقعا درک نمیکنم

هزار و یک دلیل

به نظرم بیشتر از بی کاری و تنهاییه

من خودم تا به حال اینجا نه از زندگیم میگم و نه از کسی مشورت میخام

خودم عقل دارم بعد خانواده ام هستند و دوستام 

در نهایت از اونها نظر بخام

نه اینجا برای کسایی که اصلا نمیدونم کی هستند

هزار و یک دلیلبه نظرم بیشتر از بی کاری و تنهاییهمن خودم تا به حال اینجا نه از زندگیم میگم و نه از کس ...

چی بگه ادم واقعا یه وقتهایی یه تاپیک های فیکی میبینم خندم میگیره چقدرربه ریش این سایت بعد میخندن