2777
2789
خونه بابام میخایم جداشیم

الهییی بگرددممم 🥹 

خودت دلت میخواست جدا بشی ؟! 

۱۴۰۳/۶/۱۹✓ دعا کنین تا سال دیگه من برم سرکار معلمی...شنیدم دعای نی نی سایتی ها گیراست ..دعام کنین من جایی برم سرکار معلمی !

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الهییی بگرددممم 🥹 خودت دلت میخواست جدا بشی ؟!

خیلی دوسش داشتم ولی خیلی توهین و تحقیر شنیدم چن روز پیش ازش دلسرد شدم

قیافم ماشاءالله ،مغزم استغفرالله👍 دوس داشتم منشی مطب ی روانپزشک باشم بعد هرکسی میومد بهش میگفتم کثخل بشین تا نوبتت شه🫢😂

منم همینجوری بودم متاسفانهولی الان‌ چون باردارم دیگه دارم هرروز میخونم

کااار بسیاار خوبی می‌کنی تو بارداری می‌خونی 

میگم تو بارداری نماز بخونی بچت آروم میشه 

۱۴۰۳/۶/۱۹✓ دعا کنین تا سال دیگه من برم سرکار معلمی...شنیدم دعای نی نی سایتی ها گیراست ..دعام کنین من جایی برم سرکار معلمی !

هرکسی تنبیلی داره این قانون رو انجام بده0(به مغزت بگو فقط پنج دقیقه میرم سراغ این کار و تمومش میکنم و بعدش استراحت میکنم ) ناخودآگاه میبینی نیم ساعت داری اون کار رو انجام میدی (قانون دوم قانون سه ثانیه تو ذهنت تا سه بشمار اینقدر سریع بشمار که ذهنت فرصت فکر کردن نداشته باشه و سریع بلند شو 

عههه عزیزم 🥲بچه هم داری؟یعنی دوس داری شوهرتو؟

بچه ندارم خوشبختانه

قیافم ماشاءالله ،مغزم استغفرالله👍 دوس داشتم منشی مطب ی روانپزشک باشم بعد هرکسی میومد بهش میگفتم کثخل بشین تا نوبتت شه🫢😂

نهار خوردیم جمع کردمشستم گازو دستمال کشیدم شامم فعلا نمی‌دونم چی بزارم

دمت گرم زرنگ من خوردیم همونجا کنار سفره دراز کشیدم

خدایا خودت بسازبرام ،برای نیتم اگه دلت خواست یه صلوات بفرست