2777
2789
عنوان

از زن داییم بدم اومد

211 بازدید | 17 پست

رفته بودیم عروسی دختر داییم بعد که موقع عقد بود و گفتن مهمونا بیان تو اتاق عقد، من با دختر داییام داشتیم میرفتیم یهو زن داییم(مامان عروس) نگاه کرد تو چشامون گفتش که بچه ها نیاید😐

بعد همه بچه خواهرای خودش تو اتاق عقد بودن😑

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زن دایی منم یه کار بیشعورانه کرد واقعا براش متاسفم 

منتظر عزیزی نشسته ام که جهان انتظارش را میکشد.🍁در انتظار یاری نشسته که همراهی اش کند، منتظر زمان ظهورش نشسته، برای مردم فرج و گشایش در امور به ارمغان آورده و جهان را از عدالت پر خواهد کرد، حال منتظر یاری گری نشسته ، منتظر کسی که منتظرش باشد🍁✨میشه برای فرج یه صلوات بفرستید؟فرستادید بهم بگید براتون صلوات بفرستم❤️

دقیقا زن عموی من اینکار رو کرد ما هم بچه کوچیک نبودیم اجازه نداد برم موقع خوندن عقد بالا سر عروس بایستیم در و بست با رفتارش معلوم کرد!!  ولی ما که برا عروسهامون یا خواهرم یا خودم عقد گرفتیم همه موقع خوندن خطبه عقد بودند و همه دخترهای جوان که میخواستند بالا سر عروس و داماد بودند. 

۹۰درصد زن دایی ها 🐍

بخدا مارن مار

منتظر عزیزی نشسته ام که جهان انتظارش را میکشد.🍁در انتظار یاری نشسته که همراهی اش کند، منتظر زمان ظهورش نشسته، برای مردم فرج و گشایش در امور به ارمغان آورده و جهان را از عدالت پر خواهد کرد، حال منتظر یاری گری نشسته ، منتظر کسی که منتظرش باشد🍁✨میشه برای فرج یه صلوات بفرستید؟فرستادید بهم بگید براتون صلوات بفرستم❤️

افعی🤭

یعنی حالم ازشون بهم میخوره